Mladen Mikijelj

Neokomunizam ispod nacionalističke maske

0

Piše: dr Petar Milatović Ostroški

Poznato je da je 1989. godine, i kasnije, skoro sve stranke i pokrete organizovala nekadašnja Udba, odnosno Služba državne bezbjednosti. Danas u 99 odsto slučajeva sva srpska udruženja, pokrete i stranke, bar u Crnoj Gori, predvode zakleti titosti koji su se umjesto u Boga kleli u zlikovca Tita, čak i čelnik Crne Gore, konkretno predsjednik države, produkt je titoizma kao najgoreg antisrbizma, a upravo on je „srpstvo“, po protokolima koristio da dođe na vlast, ali se kasnije nije sjetio ni „s“ da spomene.

Dakle, utabanim antinarodnim stazama danas marširaju horde titoista s lijeva, s desna i po sredini. Svi oni su zdušno, iznad svake bezdušnosti, protiv onih koji su na Svetosavskoj njivi oduvijek bili zakleti branioci srpskih vitalnih interesa. Takve dosledne nacionalne istinoljupce konvertiti smatraju da su najveća prijetnja svim lažnim „Srbima“, bilo da su u pitanju profesionalni, budžetski, ili masonski Srbi koje masonerija podmeće naivnom narodu kao što kukavica podmeće svoje u tuđe gnijezdo. Neko će se zapitati: Ko su oni… To su, u 99 odsto slučajeva, sinovi i unuci onih čiji djedovi bjehu Slounci, a očevi Titovi volovi i junci.

Da zaključim, neokomunizam danas i slijepci vide ispod nacionalističke maske, jer titoistima je svejedno, oni mogu biti komunisti, nacionalisti, fašisti, nacisti i tako dalje…

 

(Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrikama „Drugi pišu“ i „Kolumne“ nisu nužno i stavovi redakcije portala „Borba“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.