Nedoslednost Demokrata: Prozivaju Carevića, a ćute o vezama Krapovića sa Mićunovićem i Marovićem

2

Budvanske Demokrate pozvale su predsjednika Opštine Marka Bata Carevića, da se javno odredi u odnosu na pitanja koja su mu postavili iz NVO MANS. Interesantno je da se Demkrate još uvijek nijesu oglasile, ni nakon više od pola godine, da objasne veze tadašnjeg gradonačelnika Dragana Krapovića sa Branom Mićunovićem i Milošem Marovićem. (Pročitati tekst na linku ispod)

„Nakon što je CBCG odgovorila da je gospodin Arikan obmanuo javnost da su CBCG dostavili sve podatke vezano za tri firme sa Djevičanskih ostrva, osnivače MIA Investment, koji žele da grade solitere u Budvi, vjerujemo da je svima jasno ko stoji iza ovog posla.Veoma smo zabrinuti zbog činjenice da se MANS poslije dužeg vremena ponovo interesuje za opštinu Budva, prvi put od 2015-e godine, odnosno vladavine OKG-a u Budvi!“, navodi se u saopštenju opštinskog odbora Demokratske Crne Gore.

Kako ističu vrlo je indikativno ćutanje gospodina Carevića, kojeg MANS već nekoliko puta javno poziva da odgovori da li zna sa kime je potpisao Protokol.

„Tražimo i pozivamo gospodina Carevića da javno odgovori MANS-u i tražićemo i pozivaćemo sve dok to ne uradi i jasno i javno kaže sva svoja saznanja u vezi sa projektom. Ako zna ko je iza MIA Investment dužan je da to ne krije od javnosti, a ako to ne zna, onda je frapantno da tako olako potpisuje ovakve aranžmane u ime opštine Budva.Na kraju, molimo gospodina Carevića da odgovore da u pisanoj formi, a ukoliko, ipak, usmeno bude odgovorio, molimo ga da se suzdrži od manipulacija, kvalifikacija i uvreda koje su mu svojstvene u javnim nastupima, jer kao predsjednik Opštine ne predstavlja samo sebe i DF Budve“, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Borba ekskluzivno otkriva: Marović i Mićunović obezbijedili lokacije za Krapovićeve podmornice!

2 Comments
  1. Putin komentariše

    Drazene, mala lazava spletkaroska gnjido, napusite mi se k…. i ti, i Nebojsa Medojevic i Andrija Mandic i Bato Carevic ! Umjesto sto lazinjas, spinujes i uvlacis cijeli front u Carevicev fukarluk, bolje ga nacerajte da se povuce, pa mozda i donekle sanirate stetu !

  2. Bokelj komentariše

    To da li je Krapovic imao veze sa gore pomenutima ne znam i neka neko istrazi!
    Ne vidim samo kakve to ima veze sa Protokolom koji je potpisao Carevic i uvukao opstinu Budva u velika sr.nja bez ikakve potrebe osim mozda svojih licnih interesa?
    Mozda je istrgovao da mu ostanu Ploče ili ce mozda da bude izvodjac radova za ovu “tursku” kompaniju ……ili ce “samo” nabavljati materijal za radove?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.