Neće nas zaustaviti Zoran Lazović i slični kriminalci

5
Reagovanje koalicije ,,Za budućnost Nikšića” povodom hapšenja poslanika DF Mila Božovića i naših prijatelja:
Podsjećamo da je nedavno teški kriminalac Velja Nevolja bez problema radio kampanju za DPS, zajedno sa Zoranom Lazovićem i sličnim polusvijetom, što je naišlo na odobravanje i oduševljenje rukovodstva nikšićke policije.
Večeras je pak ista ta nikšićka policija, čiji je vrh odavno ogrezao u kriminalu, bez ikakvog razloga maltretirala i zadržala poslanika DF i NSD Mila Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića. Dakle, ubica Velja Nevolja je poštovan od strane nikšićke policije, a poslanici DF i naši prijatelji se pretresaju i hapse.
Grdno se varaju kriminalci Zoran Lazović, Tihomir Goranović i Darko Mađarić ako misle da će ovim kukavičkim akcijama zaustaviti pobjedu koalicije Za budućnost Nikšića i odlazak DPS u prošlost. Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo slijedi.
Jasno je da Crna Gora i pored pada DPS 30. avgusta još uvijek nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani. Pobjeda koalicije Za budućnost Nikšića će označiti slobodu cijele Crne Gore i suočavanje sa pravnom državom svih onih koji su radili ove prljave poslove za Mila Đukanovića.
I danas su kroz Nikšić bahato i razbojnički glavnom gradskom ulicom šetali Zoran Lazović i njegovi kriminalci, ali ovoga puta oslabljeni jer je zbog zauzetosti izostao njihov drugar Velja Nevolja.
Nema sumnje da će uskoro biti zauzeti  i Lazović i Đukanović i ostali koji misle da silom mogu zaustaviti većinsku narodnu volju. Kao i uvijek, batina ima dva kraja, a onaj duži i deblji je 30. avgusta već u svoje ruke uzeo narod Crne Gore.
5 Comments
 1. Morfijuss komentariše

  Tako je! Neće nas zaustaviti parapolicijske snage, koje su pretorijanska garda režima Mila Đukanovića!

  18
  1
 2. Podgrad komentariše

  Strpljivo braco do konacne pobjede!!Poslednje koprcanje sekte!Mogu da nam lizu muda!!

  17
  1
 3. Bato komentariše

  Samo jako Braćo
  Ugasite GOVNA MAFIJAŠKA
  POZDRAV IZ PODGORCE
  AKO TREBA DOLAZIMO

  17
 4. Obilića poljana komentariše

  Samovolja policije, naročito u Nikšiću, doseže vrhunac. Stati tome na kraj, vrlo efikasno i vrlo, vrlo brzo.

  13
 5. Gabrijela komentariše

  Koalicija ZBNK, sa svojim partnerima, apsolutno trijumfuje nad još uvijek aktuelnom nikšićkom vlašću, i šalje ih na smetlište, pored svih njihovih prepoznatljivih trzaja i rukopisa u poslednjim danima.

  12
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.