Ne dajte se mafijaši, radite svoj posao, a mi ćemo znati da se odupremo veljesrpskim aneksijama

0

Piše: Ivan Milošević

Nije još nestao ni eho od sinoćnje megagluposti Mila Đukanovića da je DPS 30. avgusta 2020. godine odbranio Crnu Goru od aneksije, a njegov prvi službenik prve DPS ambasade na CDM-u je zagrmio – CG se odbranila od dva velika naleta velikosrpskog nacionalizma, a prvi je bio antibirokratska revolucija! Nije mogao Milo da pominje takozvanu prvu aneksiju, bilo bi to malo prejako, jer u toj prvoj aneksiji, odnosno antibirokratskoj revoluciji, On je bio jedan od glavnih revolucionara! Zapravo ta revolucija je izbacila na površinu Mila i evo ni nakon tri decenije ne možemo da ga se oslobodimo.

Da podsjeti na to vrijeme, ali i da izbriše Milove revolucionarne antibirokratske zasluge, potrudio se njegov službeni i dvorski komentator i granator! Po njemu, Milo tada nije bio ni rođen, a onaj koji je u to vrijeme nešto ličio na njega, nije bio ON, bio je to neko drugi, odnosno bila je to velikosrpska podvala i fotomontaža, neki velikosrpski vanzemaljski hologram koga su iz Beograda emitovali po podgoričkim ulicama i vodala ga kroz crnogorske gradove u poznatom svetom komunističkom vođstvu sastavljenom od Momira, Mila i Sveta!

Šta ti je DPS i njeni dvorski komentatori ili poltroni ili zaštitnici i provalnici, stražari i vitezovi Milovog (ne)reda! Kada DPS izgubi vlast ili kada komunisti pokleknu i ostanu bez fotelja, odmah je na sceni aneksija ili novi frontalni napad veljesrpskog nacionalizma! Čim im se zaljulja tlo pod nogama i kriminal počne da im sipa iz rukava, u pomoć se zove Montenegro, grb i zastava, Vučji Do i Grahovac, Tuđemil i NATO trupe. Grakću kao crni gavranovi da nije to što vidimo i da kriminal ne buja na svakom koraku u Crnoj Gori, da se diluje danju i noću i da dilera pomaže čitav DPS sistem, od mjesne zajednice do predsjednika države i nikome ništa. Odnosno nama ništa, a njima sve – od velepnih stanova, vila i jahti, do mega banki i mega kredita i rimskih ili abudabijevskih šopinga i dopinga!

Ne, nije to, nije to, grakću crni DPS gavranovi, nego je na crnogorsko-srpskoj granici raspoređena najelitnija jedinica srbijanske vojske, odnosno novi i nadnovi beogradski Sedmi bataljon i samo što ne upadne u granična sela i počne da kolje sve živo! Kakvi švajcarski satovi, jahte i sejšelski računi, na granici, sa neba i sa zemlje i tajnim crvljivim i pacovskim kanalima ka Podgorici, odnosno Kruševcu, Cetinju i Belvederima kreće se milionska velikorpska vojska predvođena đavolima i vampirima i prijeti aneksijom Stare od Nove varoši, Bijelog Polja od Kolašina, Bara od Sutomora i Herceg Novog od Igala! Kakva škaljarci, kavčani i ostali banditi, sve vam je to ništa u odnosu na beogradsku aneksiju spakovanu u mantijama srpskih popova ocijeđenom srpskom nezajažljivom žeđi za bezvodnom Katunskom i Lješanskom nahijom i okorjeloj u pjeni vina Crmničkoj nahiji koja se ogleda u Riječkoj komšinici i cuckim vrletima i avetima!

Sa Milovog dvora vila kliče – Ne dajte se kriminalci, banditi i mafijaši, nastavite vi da radite svoj posao, a mi ćemo već znati kako da se odupremo veljesrpskim aneksijama. Pa i onima koje smo sami organizovali!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.