Nastavljena humanitarna akcija „Naše malo njima znači puno“

0

Imajući u vidu činjenicu da se broj napuštenih životinja konstantno povećava, te da je velikom broju njih potrebna hrana i medicinska pomoć, nevladina organizacija „Prijatelji životinja Podgorica“ nastavlja humanitarnu akciju „Naše malo njima znači puno“, kako bismo makar donekle uspjeli da pomognemo i spasimo živote što većem broju životinja koje spadaju u najugroženiji grupu.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno.

Sa velikom molbom se obraćamo svim humanim ljudima da im pomognu, bilo da je to u novcu ili hrani za životinje, kako bi svi zajedno uspjeli da pomognemo što većem broju životinja, čiji životi zavise od naše milosti. Naglašavamo da će i najmanja pomoć i te kako dobro doći, te apelujemo na što veći broj građana i društveno odgovornih subjekata da podrže ovu akciju.

Žiro račun za prikupljanje finansijskih sredstava je: 535-16574-21 (Prva banka Crne Gore) a možete nas kontaktirati putem Vibera 068/182-482. Iako i te kako razumijemo tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazi većina građana, prinuđeni smo da molimo za pomoć, kako bismo pomogli onim nedužnim stvorenjima, koja su zahvaljujući ljudskom nemaru prepuštena na milost i nemilost.

Ono što takođe želimo da naglasimo, a veoma je važno, molimo sve građane koji žive u gradskim sredinama, da ispred svojih kapija i ulaza od zgrada postave zdjele sa vodom, kako bi se napuštene životinje osvježile tokom velikih vrućina koje predstoje. To nikoga od nas ne košta ništa, a činimo veoma humano djelo.

Unaprijed hvala svima vama koji se odlučite da na bilo koji način pomognete napuštenim životinjama. Posebnu zahvalnost naša organizacija duguje medijima, koji su u prethodnih osam godina pratili sve naše aktivnosti i na taj način direktno uticali na poboljšanje svijesti kod građana, kada je riječ o brizi i pažnji prema životinjama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.