Nastavlja se progon: Policija u Herceg Novom maltretirala nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije u rukometu!

20

Proslavljenog rukometnog golmana nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dana Šijana, policija u Herceg Novom je danas brutalno malterirala i to bez i jednog razloga. Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako saznaje portal Radio Jadran, krajnji cilj mu je bio Čanj, gdje njegova porodica već dugi niz godina posjeduje nekoliko apartmana.

Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživio upravo na crnogorskoj granici gdje su ga policajci neko vrijeme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Ipak, tu se ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana. Naime, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem.

Prema saznanjima ovog portala, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil, neobjašnjavajući zašto i po čijem nalogu to rade. U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima. Očigledno da je represija DPS-a i bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i dalje na snazi, kao i da je pojačana prema srpskom narodu pred izbore koji se u Herceg Novom održavaju 9. maja.

Kako saznaju, Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isljeđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije.

(Radio Jadran)

20 Comments
 1. Franco komentariše

  Od Vardara pa do Triglava svi šamaraju Srbe ko zadnju bijedu. Ljudi dignite malo glavu !

  45
  3
  1. Dejan komentariše

   Al’ smo pobedili 30.08, do mojega. Pored bezmudog profe mogu i koncentracioni logor za Srbe da otvore, on bi otrcao u svabsku ambasadu da pita da li je to dobro.

   25
   1. Vasoje komentariše

    Proćerat bosansku budalu u 3lpm, mrš u bosnu

    2
    5
 2. Ivi komentariše

  Pa šta je tu čudno. Traba Bečić i Driti da namaknu, naravno da će blokirati ulaz Srba, koji su tu slučajno ili mogu biti vezani za DF. Ovo je antisrpski država. Šta tu kome nije jasno?

  45
  1
  1. Momo komentariše

   Ovo je država CRNOGORACA, sumnja li?

   8
   37
   1. Q komentariše

    A sta ,biti idiot znaci biti Crnogorac po tvom?

    23
    8
    1. Vasoje komentariše

     Idiot je genocidaš, cetnikkleronacist, sotonjara, muslijin sledbenik itd

     2
     3
  2. alf komentariše

   Nije jasno izgleda Srbima da se moraju izboriti za manjinski status kao Albanci u Makedoniji jer kao narod medju crnogorskim nacistima i sovinistima nikada nece biti ravnopravni.

   21
   5
   1. Ivi komentariše

    Manjinski? Ta pometina će pola da odseli a pola da se posrbi. Šta će da rade kad ne bude šverca, cigareta i drugog.

    22
    2
   2. Realan CG komentariše

    Referendum cim se steknu uslovi.

    18
    3
 3. Q komentariše

  Obratite se Krivokapicu ovo je njegova policija,on je postavio debila za ministra a ne neko drugi.

  35
 4. E viva komentariše

  Vjerovatno je covik bija malo neurozan,pa je najidijo redarstvenike Crne Gore..Nije njemu nista,vudite kiliki je magarac…

  5
  20
  1. Mapko komentariše

   Hahahahahahah “covik” pa ti si crnogorac kao sto sam ja japanac, garant nisi ni “crnogorac” iz njihove lijepe, no cisto smece usrasko. Sta li radi nizak IQ, uvek te mozak izdaje, kad te molim nemoj se vise sramiti krvatu.

   5
   3
 5. Radivoje komentariše

  A što nas ovo čudi kad sdt može potpredsjednika vlade da poziva na saslušanje, još malo pa će i članove vlade da šamaraju !

  15
 6. Andrijana komentariše

  Užasno je šta sve DPS sa svojim plaćenicima radi poštenim ljudima ove zemlje…

  10
  3
 7. Borko komentariše

  Očigledno je kako Sekulović nema potpunu kontrolu nad resorom koji vodi…

  10
 8. Serdar komentariše

  Dobra reklama za turisticku sezonu. Pozivamo ih da ljetuju kod nas a policija ih prebija. Bruka

  11
  1
 9. Radnik komentariše

  Stiti nas Aleksa Becic i Zdravko Krivokapic clanovi Savjeta za odbranu . E kako nas stite ,a ja mislim da sad upravo njih dvoica to rade i udaraju po Srbima to je direktno njihovo.

  10
 10. Kasandra komentariše

  Treba li sada da se bojim i policije koja je korumpirana od strane DPS-ovaca i demokrata? Znači od sada kad izađem na ulicu od bilo koga mogu da tražim pomoć osim od policije da me ne bi skinuli i istukli..

 11. Kontra revolucija komentariše

  Vlada Crne Gore !.🤣🤣🤣🤣
  U promenama zaboravili da promene !.
  Uf, što su udobne te nove politicke fotelje !.
  🍌🍌🍌 Republika !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.