Nastavlja se prepucavanje između Davidovića i Krivokapića: Daka tvrdi da su neki Zdravkovi ministri već u partiji!

Nastavlja se prepucavanje između Davidovića i Krivokapića: Daka tvrdi da su neki Zdravkovi ministri već u partiji!

Biznismen Miodrag Daka Davidović ponovio je da će u partiji Narodni pokret Crne Gore biti kandidati za ministre mandatara za sastav nove Vlade.

“Ministri su već u partiji, samo možda još nisu obaviješteni ili to još uvijek ne znaju oni koji misle da sve znaju. Možda kasni telegram ili satelit nije pustio signal”, navodi se u reagovanju Davidovića.

Iz službe za odnose sa javnošću mandatara za sastav nove Vlade Zdravka Krivokapića ranije je saopšteno “da ni mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, niti jedan kandidat za ministra u budućoj Vladi nijesu članovi političkih partija, niti će to biti”.

Davidović je prethodno objavio da osniva političku partiju i da će njeni članovi, između ostalih, biti “i neki od kandidata za ministre za Vladu Crne Gore”.

Related posts

25 Comments

   1. Ljuta

    Trebalo bi uhapsit tog ratnog premijera…pojavio se da pokuša da se spasi jer ce pripadati pod zakon o lustraciji i zakonu o poreklu imovine..

    Reply
 1. Dragan

  E ovo nije bilo ni kod nas u Srbiji. Kod nas su kupovali poslanike, pa onda oni što nisu prošli cenzus postanu parlamentarna stranka. Ali ovo da osnuju stranku pa da kupe ministra i tako dobiju mesto u vladi, to još nije viđeno.

  40
  2
  Reply
 2. Boka

  Kukuuu mozda sam i ja u toj partiji!?! P.zdim kad mi je los signal pa ne dobijam obavjestenja na vrijeme!

  24
  1
  Reply
  1. Prvi kandidat za lustraciju

   ispitati poreklo imovine
   novog mesetara.
   “Povika na vuka, a lisice meso jedu”.

   24
   2
   Reply
 3. Bole

  Sta vam sad smeta Medojevic nesrecnici. To sto je provalio podvalu vasih poslodavaca. E pa dzaba vam je. Covjek je makar tri koraka ispred vasvi vasih ljubljenih i nema vise te vode koja ih moze oprati od podlosti koje cine ovom nesrecnom narodu. Dzaba vam je svi dislajkovi i negativni komentari. Botovi necasni.

  32
  10
  Reply
  1. krivo sedi pravo reci

   Bravo Bole, mora da si postenjacina i ljudina kao Medo, ako nijesi on licno i lli neka sekretarica njegova. Odje su cisti samo Dritan,Konatar, Demokrate i Zdravko.Ostalo sve olos do olosa, hijene i strvinari

   17
   20
   Reply
   1. pravi put

    Ako je KONATAR cist, sto sjedi za stoliom sa onim LAZOVICEM, SPICANOVICEM i sefom policije, prije par dana u jednom lokalu.???

    19
    Reply
 4. kuca

  Sve je to OK u Cirkusu Kolorado nego nek Daka ako ne laze koji su to ministri u njegovoj partiji da ih se odma mijenja i zavrsi stvar.

  14
  2
  Reply
 5. Marko

  Sve je jasno….
  Izborna podvala od strane mandatara sa navodnim ekspertima koji nisu u politickim partijama
  Javlja se ratni profiter i osniva partiju
  U nju navodni nestranacki eksperti
  Dakle… preuzima se vlast od ljudi za koje niko nije glasao , a vlast kontrolise ratni profiter i svercer duvana
  Zar smo to glasali???

  19
  5
  Reply
 6. Dejan

  Znaci mi koji smo glasali ZBCG, odnosno DF vec nekoliko ciklusa, smo u stvari glasali za nepostojecu fantomsku partiju “Narodni pokret” i URA koji prave satro “ekspertsku” Vladu u kojoj nema mesta za politicare osim za Dritana (osim ako je bio komandos u prethodnom zivotu, jer u ovom ni O od odbrane vidjeo nije), a u stvari “eksperti” su vec u fantomskoj partiji, dakle politicari. Pa majstori, ovo ni Britva ne bi ovako pokvareno smislio. Boga mi nece moci. Kakvih 200 dana. Usranom motkom i profesora i “eksperte” i “prepostenog” Daku, pa nek se takmice nedje drugo s Milom ko ce bolju kombinaciju da smisli da izmanipulise narod koji kao ovce ide da glasa za navodne “promjene”.

  22
  Reply
 7. Serdar

  Umjesto da se oduzme nelegalno stecena imovina i pohapse lopovi iz DPSa ovaj Daka i Krivokapic oce da im legalizuju to. Za to su bili svi protiv Mandica da ne preuzme MUP.

  13
  2
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *