Nastavak rata među klanovima: Likvidiran Šćepan Roganović (38)!

0

Novljanin Šćepan Roganović (38) likvidiran  je nešto poslije devet sati u Herceg Novom, saznaje Borba.

Ubistvo se dogodilo kod Kanli kule, a policija je blokirala grad.

On je ubijen na stepeništu koje od Kanli kule vodi ka gradu. Navodno, ubica je u njega ispalio više hitaca. Policija je blokirala Herceg Novi i tragaju za počiniocem.

Inače Šćepan je rodjeni brat Duška Roganovića koji je 2017. godine teško povrijedjen u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta ispod njegovog automobila Golf VII u blizini glave autobuske stanice u Herceg Novom.

Pored navedenog, ubijeni Šćepan Roganović je sin takodje ubijenog Nika Roganovića koji je likvidiran ispred kućnog praga u naselju Dubrava u Hercrg Novom u julu 2017. godine.

Duško Roganović, brat ubijenog Šćepana dovodjen je u vezu sa “kavačkim” klanom.

Do sada najmanje poznat među Roganovićima, Šćepan uhapšen je u akciji “Mimoza” u Herceg Novom zbog zelenašenja krajem oktobra prošle godine. On i još dvojica muškaraca terete se da su 21 osobi dali novac pod kamatu. Nakon što su dali pare na pozajmicu, od dužnika su uz pretnju naplatili oko pola miliona evra kamate. Policija je nakon pretresa tri objekta u Herceg Novom u vlasništvu uhapšenih, u zaplenila 4.000 evra, ugovore o nekretninama za koje se sumnja da su “zarađeni” od zelenašenja, platne kartice za račune na kojima su desetine hiljade evra, mobilne telefone, kao i blindirani automobil sa bunkerom, pogodnim za skrivanje predmeta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.