Najneizvjesniji izbori: SD visi, DPS u velikom problemu

5

Novi problem za aktuelnu vlast u Crnoj Gori jeste rejting DPS-ovog koalicionog partnera, SD-a Ivana Brajovića koji je debelo ispod cenzusa i traži pomoć vladajuće partije za predstojeće izbore.

Prema saznanjima iz dobro obaviještenih izvora, Brajović je daleko ispod cenzusa, tražio pomoć DPS-a, a iz DPSa su mu rekli da nemaju dovoljno ni za sebe.

Kako smo već pisali, DPS je na najnižim granama u svojoj istoriji.

Prema poslednjem istraživanju jedne renomirane kuće koalicija oko Demokratske partije socijalista u konstantnom je padu i trenutno ima samo 33% podrške birača.

Zbog ovakvog lošeg rezultata u DPS-u zavladala je nevjerica, jer prema poslednjim rezultatima istraživanja konstantan je rast podrške opoziciji.

Da bi izbori mogli biti najneizvjesniji do sada, sugeriše i jedino javno objavljeno istraživanje javnog mnjenja Centra za demokratiju i ljudska prava (CEDEM) iz Podgorice prije nekoliko dana, prema kojem je DPS na 35,3 posto podrške građana, što im je jedan od najslabijih rejtinga ikad.

(Glas javnosti)

5 Comments
 1. Цуфон komentariše

  Они одлучују ка упркно 🙂

 2. Kontra revolucija komentariše

  Do D – Day ce ih biti na 27 % !.
  Promasujem moju racunicu od pre mesec dana za citavih 4% !!!.
  Ja sam ih video na 23% !!!.
  Bez fantom biraca !.

 3. Soko komentariše

  Pa samo u mom okruzenju na dedetine poznanika ovaj put glasaju opoziciju. Vecina se se opredeljuje za demokrate.

  1. Soko komentariše

   *desetine

 4. Traktorist komentariše

  Dobro se sjećam kad smo primili dođoše, mi ih zalili a oni đedovinu i svetinje prodali gospodi albancima, učili smo ih upotrebu wc, jedan pio vodu iz školjke, mikrovalnu su smatrali da je tv, zderali su grah i pustali vjetrove kao da omanje june riče, kultivisali ih a oni bi sad NEZAVISNU DRZAVU CG u srbiju, e nece moci dođoši

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.