Najavio da će za sedam dana ispitati ulogu bezbjednosnog sektora u dešavanjima na Cetinju: Premijer obećao istragu, pa se sada ne oglašava!

14

Prije nedjelju dana, 6. septembra, samo dan nakon ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, premijer Zdravko Krivokapić održao je press konferenciju gdje je najavio da će u narednih 7 dana doći do ispitivanja motiva protesta, ko su odgovorni pojedinci, i da će isti biti procesuirani.

Nedelju dana kasnije, u Vladi muk. Od obećanog, ništa.

Pitamo se da li je premijer zaboravio na dato obećanje da će procesuirati one koji su odgovorni za haos na Cetinju, ili je pak promijenio mišljenje. Da li je zaboravio na javno izrečenu riječ da će za nedelju dana izaći sa rezultatima bezbjednosnog sektora u noći između 4. i 5. septembra.

Borba podsjeća da su se 5. septembra desili brojni incidenti na Cetinju za koje su odgovorni pojedinci koji još uvijek nisu procesuirani.

Od premijera se očekuje da održi riječ koju je dao prošlog ponedeljka.

14 Comments
 1. Marko Milačić-Praščević komentariše

  Svaka mu čast , kako vas magarči. Veliki taktičar!

 2. grunf komentariše

  Resident evil.

 3. Stalker komentariše

  ON SIGURNO NIJE NIKAKAV TAKTICAR I OVAKAV COVJEK MOZE NAMAGARCITI SAMO MAGARCE… ZAPREPASCUJUCE JE KOLIKO SE LJUDI PONODALO U OVOGA COVJEKA NAKON CETINJA..?? NEVEROVATNA NAIVNOST!!

  1. grunf komentariše

   Dritko se izvinjuje komitama,ovaj suti ,karavani prolaze a psi laju i #medojesveupravu“opet!

  2. Marko Milacic-Prascevic komentariše

   Kolega Stalker, veliko je pitanje da li se moze magarciti magarac. To je logicko i filozofsko pitanje.

  3. Nikola komentariše

   Lazovcina mizerna!!!

 4. izdajnik komentariše

  Nije mi jasno kako bilo ko jos moze da sklapa dogovore sa njim i da veruje u dogovoreno. Taj je u ozbiljnom problemu sa svojom pamecu. Premijer nije slagao i prevario samo kad nije rekao ili uradio nesto.

  1. grunf komentariše

   Ma sve ti je to igra za siroke narodne mase,vidis da su prodali Crnu goru SAD a da narod nisu pitaliDritko,Becic i Krivokapic i sad nit se sto pitamo nit sto jesmo,tudje vlasnisto mogu sa nama sta hoce.Ovdje se pita i odlucuje SAD ambasador a ne ovi kvinsliski klovnovi.

   1. izdajnik komentariše

    Nek odlucuje ko hoce, taj deo ovde nije relevantan. Poenta je individualnog odnosa prema premijeru. Ako te je slagao i prevario za sve sto je do sada uradio. Otkud u ljudskom mozgu i dalje tinja nada da ce ovaj put ispostovati dogovoreno? Ocigledno je nada najveci saveznik lazova i prevaranata, i oni to znalacki koriste da prevedu zedne preko vode lakoverne ljude. A Krivokapic je ocigledno majstor u tome. Ono sto bih ja uradio je da promenim vrh DF-a jer oni ocigledno ne mogu da izadju na kraj sa njim. Svaki put ih prevari.

 5. Xman komentariše

  Zasto se vi kao medij ne zabavite drzavnim preduzecima u kojima je „osvjezilo“ da vidimo koliko je zaista osvjezilo? Sta je uradjeno u Radio difuznom centru gdje izvrsni direktor vec pola godine prima platu od preko 3.000 eura?! Sta je in uradio sa sistematizacijom posto je inkasirao 18.000 eura do sad!

 6. Miki komentariše

  Bice u toku dana, drzi premijer rijec…

 7. Nenad komentariše

  Premijer reče ne pristaje na ucjene. Zar Ono Abazovicevo da će oboriti Vladu, ako ministar unutrašnjih poslova Sekulović bude smijenjen nije ucjena?!

  1. Zoran komentariše

   Klasicna ucjena. Ja ga cuo kad kaze
   Ako budemo imali novog ministra unutrasnjih poslova imacemo i novu vladu, novog premijera, nove izbore i to je to…

 8. Ivi komentariše

  Kakvo iznenadjenje. Najveće je što ćute Srbi kao za liveni i grickaju. Oni su naša tragedija, ali više neće. Sami smo ih birali.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.