Na poklon slika Njegoševe kapele: Milan Knežević posjetio košarkaše Zvezde

1

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević posjetio je košarkaše i rukovodstvo Crvene Zvezde sinoć u Sutomoru. Zvezda večeras u Baru igra protiv Mornara.

Knežević je tom prilikom rukovodiocu Crvene Zvezde, Filipu Sunturliću, uručio poklon-sliku Njegoševe kapele na Lovćenu.

Poželjevši dobrodošlicu košarkaškom klubu „Crvena zvezda“ u Crnoj Gori, Knežević je posebno istakao značaj i vezanost  velikog broja građana Crne Gore“ za sportsko društvo „Crvena zvezda“, i ponovio da svi njegovi članovi, kad god su u Crnoj Gori, treba da se osjećaju kao kod svoje kuće.

U razgovoru s direktorom košarkaškog kluba „Crvena zvezda“, Filipom  Sunturlićem, Knežević je izrazio očekivanja da će večerašnja utakmica u Baru proći u fer i sportskom nadmetanju i atmosferi, jer je samo tako mogućerazvijati duh prijateljstva, koji preko sporta povezuje klubove Crne Gore i Srbije.

Poželjevši košarkašima sreću i pobjedu na večerašnjoj utakmici, Knežević je  direktoru kluba „Crvena zvezda“, Filipu Sunturliću, poklonio bakrorez Njegoševe kapele na Lovćenu, kao simbol neraskidivih veza Crne Gore i Srbije, što„Crvena zvezda“, u međunarodnim okvirima, svojim ugledom i značajem na najbolji način i pokazuje.

1 Comment
  1. Pero komentariše

    Pipun je počeo i odlikovanja da dijeli

    3
    4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.