Na Cetinju napadnut kandidat za poslanika iz koalicije “Mir je naša nacija”

3

Hajka koju policija i mafija vode protiv funkcionera koalicije „Mir je naša nacija“ svoj nastavak dobila je na Cetinju, kada je, od strane aktiviste DPS-a, napadnut kandidat za poslanika i predsjednik odbora Demokrata Prijestonice, Danilo Mrvaljević.

Iz Koalicije su kazali da je jasno da, kako se približava 30. avgust, tako se intenzitet straha u redovima autokratskog režima povećava do mjere da više ne mogu da kontrolišu izlive bijesa i mržnje prema funkcionerima koalicije „Mir je naša nacija“, čak ni na javnim mjestima. Nakon svakodnevnih prijetnji, praćenja i kažnjavanja, na Cetinju se desio novi slučaj.

DPS aktivista Draganić Željko, bez ikakvog povoda provocirao je, a potom uputio niz prijetnji i uvreda Danilu Mrvaljeviću, predsjedniku odbora Demokrata prijestonice Cetinje i kandidatu za poslanika koalicije „Mir je naša nacija“, kao i njegovoj porodici“, saopštili su iz Koalicije.

Kazali su da je Mrvaljević, kao pristojan čovjek koji ne nasijeda na provokacije koje su proizvod straha i očiglednih instrukcija režima, pozvao oca da ga odveze kući, a potom se udaljio sa lica mjesta. Međutim, kako navode, da provokacije nisu slučajne i da su dio organizovane akcije, potvrđuje činjenica da je više lica, povezanih sa Draganićem, u trenutku kada je Mrvaljević napustio lokaciju, potrčalo prema mjestu događaja.

„Sve navedeno jasno ukazuje na unaprijed pripremljeni scenario fizičkog napada na Mrvaljevića“, saopštili su.

Ovaj slučaj je odmah prijavljen Upravi policije, a protiv napadača podnijeta je krivična prijava što javnosti stavljamo na uvid, kao i video zapis koji svjedoči o dijelu uvreda i provokacija DPS aktiviste sa lica mjesta“, ističu iz Koalicije.

Navode da je potpuno jasno da ovakvi slučajevi nisu izolovani i da se širom Crne Gore crtaju mete funkcionerima koalicije „Mir je naša nacija“ koji svojim porukama i djelovanjem razaraju redove DPS režima.

Podsjećaju i na to da policija o napadu na Mrvaljevića i dalje ćuti, a da se radi o organizovanoj hajki policije i mafije, na funkcionere koalicije „Mir je naša nacija“ govori i podatak da su iste večeri, u Herceg Novom, od strane Dejana Ostojića, nezakonito izabranog komandira-poltrona, prekršajno kažnjeni dječaci od 20 godina koji su vozili auto-karavan mira, zbog toga što su sirenom otpozdravili građanima koji su im mahali.

(Vijesti)

3 Comments
 1. Darko komentariše

  A u !!! Kako ga je nspao !!! A nsgdio ga je !!! Uuuuu !!!! Mrs govnari

 2. Traktorist komentariše

  To poslanik, bit će, a gle mu kandže na prstima nogu, izgleda ko oro’, ne zbog tijelo, zbog noktiju.

 3. Црна_Гора komentariše

  Nije ovo montenegro vec Junacko Srpsko leglo.
  Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.