MUP Srbije sprema ofanzivu: Sumnjivim crnogorskim policijskim funkcionerima zabraniće ulazak u državu!

0

MUP Srbije sprema novu ofanzivu na kriminalce, ali i na neke ljude iz bezbjednosnog sektora Crne Gore i njima će biti zabranjen ulazak u tu zemlju, ekskluzivno otkriva Borba.

U toku su, kako saznajemo, određene provjere, za pojedine osobe iz crnogorskog bezbjednosnog sektora, koji se dovode u vezu sa nekim bezbjednosno interesantnim licima.

“Pratimo situaciju na terenu, kao i promjene koje se dešavaju u susjednim zemljama, kada je riječ o bezbjednosnom sektoru. Svim licima, za koja se procijeni, bez obzira da li su policijski funkcioneri ili ne, da mogu ugroziti bezbjednost naše države biće onemogućen ulazak u Srbiju. Nikada nijesmo, a ni ubuduće nećemo, donositi ishitrene odluke, već ćemo pažljivo pratiti šta se dešava na terenu i shodno tome donositi odluke”, kazao je naš sagovornik visoko pozicioniran u vrhu MUP-a Srbije.

Kako pojašnjava naš sagovornik, cilj MUP-a Srbije je da zaštiti svoju državu i ništa više od toga.

“Za nas su svi oni koji mogu da uruše bezbjednost naše države isti, bez obzira da li su kriminalci ili sarađuju sa kriminalcima. I tim i takvim ćemo stati na put, a time čime se bave, neka se bave u matičnoj državi, kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, u međuvremenu je dopunjen spisak krimjnalaca iz Crne Gore kojima će biti zabranjen ulazak u Srbiju.

MUP Srbije dopunio spisak: Zabranjen ulaz u zemlju za 150 kriminalaca iz Crne Gore!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.