Mugoša: Napadačima odgovara taktika Prosinečkog

0

Prvo okupljanje fudbalske reprezentacije Crne Gore na čelu sa novim selektorom Robertom Prosinečkim prolazi kako treba.

Svega par dana bilo je dovoljno da se napravi pozitivna, jaka i kompaktna selekcija, što je pokazano na prvom od dva pripremna meča u Antaliji. Slavili su Sokoli 2:0 protiv Bjerorusije golovima Adama Marušića Nikole Krstovića.

Naredni protivnik Crne Gore biće u ponedjeljak 26. marta Sjeverna Makedonija, a ekipa je spremna da pokaže da dobra partija iz prethodnog meča nije bila slučajna.

Okupili smo se sa novim selektorom i pokušavamo da sprovedemo njegove zamisli u djelo. Za sada to ide dobrim putem što smo pokazali protiv Bjelorusije. Sjeverna Makedonija sigurno da je kvalitetan tim, što su i pokazali u prethodnim mečevima. Pripremićemo se danas i sjutra i nadamo se pozitivnom rezultatu“, rekao je crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša.

Fudbaler Inčona priznaje da mu godi ofanzivna taktika, koja se isplatila u duelu sa Bjelorusima.

Fokusiramo se na sebe i pokušaćemo da ostvarimo sve što treba u narednom periodu. Sviđa mi se napadački stil, i imamo igrače kojima to odgovara. Upravo smo u prethodnom meču pokazali jednu lijepu akciju, prenosimo stvari sa treninga na teren. Ovo je samo početak i nadam se da nas čeka lijepa budućnost. Selektor je tražio da imamo posjed i dominaciju, što je dobro za nas napadače, i nadamo se da ćemo imati sve više šansi za postizanje golova“, zaključio je Mugoša.

(lobsport.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.