Mrvaljević (Demokrate): Ponovo sam, po ko zna koji put, napadnut na Cetinju, zbog mog političkog opredjeljenja

3

Predsjednik cetinjskog odbora Demokrata Danilo Mrvaljević tvrdi da je fizički napadnut u Cetinju. Kako je napisao na svom Facebook profilu, napad se dogodio sinoć oko 21:15 časova.

“Sinoć oko 21:15, po povratku iz Podgorice, po ko zna koji put ponovo sam fizički napadnut u svome gradu. Ovoga puta na benzinskoj stanici, naravno iz čista mira, jer kako reče napadač “može mu se”. I ja se potpuno slažem – može im se. Rečeno mi je da se ovaj mladi intelektualac preziva Vujačić”, kazao je Mrvaljević.

Tvrdi da je prepoznao napadača.

“Jer je to bio jedan od grupe 30-40 intelektualaca koji su me napali i 1. septembra prošle godine, dok sam bio na ručku sa prijateljima u centru grada. Pošto decenijama prolazim kroz što prolazim zajedno sa svojom porodicom, dok posljednjih nekoliko godina svako malo doživljavam čak i fizičke napade, sve isključivo zbog mog političkog opredjeljenja i slobode govora zajamčene Ustavom, a ništa se ne preduzima do eventualno prekršajne odgovornosti i 200-300 eura kazne za počinioce i to svaki treći put, od danas ćemo drugačije”, poručuje Mrvaljević.

“U redu je imati viši prag tolerancije kao javni funkcioner, to je negdje i obaveza, ali odavno je pregažena crvena linija ljudskog dostojanstva i granica koju ljudsko biće može da pretrpi! A sad su izgleda ponovo dobili krila sramotnim postupcima pojedinih “kolega” koji su promijenili stranu i hoće da ovu bandu vraćaju na vlast gazeći preko teidesetogodišnje muke i patnje ovoga naroda i potpuno je normalno “da im se može”! Stoga, što se mene tiče, ovo je posljednji put – neću više nikad prijavljivati, procesuirati, podnositi krivične prijave, jer je to odavno izgubilo svaki smisao. Svu odgovornost za ono što se može desiti ubuduće snosiće svi oni zbog kojih se ovima može da ovo čine. Od danas slobodno izvolite “patriote” i ostala vojsko “intelektualaca” Mila Đukanovića i njegovih starih i novih partnera, znate đe živim, znate đe radim, znate đe pijem kafu, udrite – pa ko što ponese”, navodi Mrvaljević.

3 Comments
  1. Cellamare Giuseppe komentariše

    Kakav si ti javni funkcioner? Ti si javna tranja.

  2. CG komentariše

    Ko je ovaj čovjek i zašto stalno nosi povez preko glave?

  3. BATO komentariše

    Vala sramota,treba se spuštiti do Cetinja, pa im malo po arbatu dat,jer ti „vitezovi“drugo ne razumiju!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.