Mladen Mikijelj je učestvovao u realizaciji ovih osam važnih projekata u Budvi

0

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ i budući predsjednik opštine Budva, istakao se kao sekretar Sekretarijata za investicije u opštini Budva.

Tokom svog dvogodišnjeg mandata na čelu Sekretarijata, Mikijelj je bio odgovoran za planiranje i nadzor realizacije niza značajnih infrastrukturnih projekata koji su imali širok i pozitivan uticaj na život građana Budve.

Među najznačajnijim projektima koje je Sekretarijat za investicije realizovao na čelu sa Mladenom Mikijeljom, ističu se:

– sanacija i izgradnja preko 50 km putne infrastrukture, uključujući ključne saobraćajnice u Poborima, Blizikućama i Lazima;

– izgradnja kružnog toka u Bečićima;

– izgradnja kružnog toka u Petrovcu;

– izgradnja pasarele u Rafailovićima, unaprijeđujući pristup obali i bezbjednost pješaka;

– rekonstrukcija pedijatrijskog odjeljenja Doma zdravlja Budva i adaptacija turističke ambulante u Pržnu, unaprijeđujući zdravstvenu uslugu za lokalno stanovništvo i turiste;

– adaptacija Javne Ustanove Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju „Biseri“, pružajući podršku najosjetljivijim grupama u našem gradu;

– adaptacija i izgradnja nekoliko sportskih terena, promovišući zdrav način života i sportske aktivnosti među građanima;

– izrada projektne dokumentacije za rekonstrunkciju ulica 22. novembra i Mediteranske, što će dodatno unaprijediti urbani pejzaž i infrastrukturu našeg grada.

Ovo su samo neki od projekata koji su doprinijeli razvoju Budve i poboljšanju kvaliteta života naših građana tokom vremena dok je Mladen Mikijelj bio na čelu Sekretarijata za investicije.

Odlučnost , upornost i vizija ljepše i bolje Budve su ključne preporuke za budućeg predsjednika opštine Budva. Mladen Mikijelj će kao predsjednik Opštine imati mogućnost da gradi i mijenja Budvu na bolje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.