Mještani Konika i Starog Aerodroma: Vlada nas ignoriše, sjutra nastavljamo sa protestom

0

Građani Starog Aerodroma i Konika poručili su da nastavljaju sa protestima jer ih Vlada ignoriše.

“Nakon dugog čekanja odgovora Vlade, koji je izostao, na naš zahtjev da se izmjenom Budžeta, koji još nije ni usvojen, stvore uslovi za nastavak gradnje bulevara Veljka Vlahovića i Zmaj Jovinog, nama građanima Starog Aeorodroma i Konika ne preostaje ništa drugo nego da nastavimo sa protestima. Dakle, nijesmo dobili nikakav odgovor, čime su potvrđene naše sumnje da ovu Vladu ne zanimamo ni mi ni naši problemi. Ni odgovorom nas nijesu udostojili, a kamoli pokušajem da nešto urade”, saopštili su oni.

Ponavljaju, ako Vlada misli da zaustavljanjem investicija i razvoja misli da rješava ekonomske probleme, neka im je sa srećom, ali napominju da sigurno neće dozvoliti da im na pragu domova konzerviraju gradilišta do ko zna kad.

“Jednom kad se radovi zaustave, pitanje je kada će i hoce li se nastaviti. Zbog svega pozivamo naše komšije da ignorantskoj Vladi sjutra, u ponedjeljak 14. juna, u 12:00h, okupljanjem kod Luk Oil pumpe na Starom Aeorodromu pošaljemo još jednu poruku da mi niiesmo građani drugog reda i da konač pokažu odgovornost prema našim problemima”, navode građani.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.