Mitrogol će ipak biti spreman za EURO?

0

Aleksandar Mitrović, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije, prema prvim procenama odsustvovaće tri do šest sedmica. Ipak, to nije konačna procena, već se čeka na dodatni pregled na magnetnoj rezonanci.

Aleksandar Mitrović povrijedio se posle dva postignuta gola u mecu Al Hilala i Al Šababa. Teren je napustio hramajući u 34. minutu.

Dan kasnije Saudijski mediji prenijeli su da bi povreda mogla da bude ozbiljnije prirode zbog čega bi oporavak trajao i do tri ili četiri mjeseca.

O svemu je za Kurir govorio Dika Stojanović.

„Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Ljekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procjena ljekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja“, rekao je Stevan Stojanović i dodao:

„Ipak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će ljekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslijediti“, rekao je Stojanović.

Dakle, za sada djeluje da će Mitrović igrati na Evropskom prvenstvu, ali ipak je potrebno da se sačeka sa magnetnom rezonancom i novim pregledom koji će uslijediti.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.