Miroslav Vojinović na meti: Policija me maltretira, sada su me nepoznati napadači prebili i ne mogu da ih nađu

0

Policija u Pljevljima još traga za trojicom muškaraca koji su prije dva dana u centru grada učestvovali u prebijanju dvadesetdevetogodišnjeg Pljevljaka Miroslava Vojinovića.

Vojinović je Vijestima kazao da su ga u nedelju oko pola tri popodne u Ulici Kralja Petra I kod restorana Zelengora, pajserima i bejzbol palicom napala s leđa dvojica muškaraca dok je razgovarao sa svojom starijom komšinicom, nedaleko od zgrade u kojoj živi.

„S leđa su me napala dvojica muškaraca, koji su imali fantomke na glavama a bili su obučeni u crne trenerke. Oborili su me na betom i zadali mi više udaraca. Treći učesnik ovog događaja ih je čekao u automobilu stotinjak metara dalje od tog mjesta. Sva trojica potom pobjegli u pravcu autobuske stanice“, rekao je Vojinović.

Tvrdi i da je od nekih građana obavješten da se radilo o automobilu marke citroen bijele boje.

Kazao je da je osim njegove komšinice svjedoci cijelog događaja bili i brojni građani Pljevalja, kao i gostiju okolnih lokala.

Poslije minut, tvrdi on, pojavila se policija koja ga je povela u Centar bezbjednosti i na ljekarske pregled, gdje su mu ljekari konstatovali brojne povrede uzrokovane udarcima čvrstim predmetima.

„Policiju sam danas zvao i rekli su mi da nemaju još uvijek nikakve informacije o počiniocima brutalnog napada na mene. Ukoliko narednih dana ne otkriju ko je učestvovao u mom prebijanju , smatraću ih odgovornim za ovo što se desilo i da skrivaju počinioce. Sramota je da se ovakve stvari dešavaju u sred bijela dana u centru grada na očigled brojnih svjedoka, a da policija još uvijek ne može da nađe počinioce“, rekao je Vojinović.

Kaže da ne zna ko bi mogao i zbog čega da ga napadne.

„Od početka učestvujem u litijama a policija me je samo u avgustu 12 puta privodila da zbog toga dajem izjavu. Ni jednu prijavu protiv mene za to nijesu podnijeli“, rekao je Vojinović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.