Ministar zdravlja Srbije: Milo je potcijenio narod, zato je nervozan, jer onaj ko brani svetinje ne može da izgubi! (VIDEO)

7

Ministar zdravlja u Vladi Srbije, Zlatibor Lončar, kazao je da vodi računa da Crnogoraca koji “ne znaju srpski” ne bude u njegovom resoru.

Govoreći o aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori, nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, on je ocijenio da je crnogorski predsjednik Milo Đukanović potcijenio narod.

“U Crnoj Gori desio se narod. Mislim da je Milo potcijenio narod, a precijenio neke koji rade oko njega koji su mu obećavali da će tu stvar da drže pod kontrolom. Međutim, on je sve nervozniji, narod ima svoju misiju u kojoj ne može da izgubi. Imate sada na zajedničkom stavu narod i državu Srbiju, koji ne pravi loše poteze, koji filigranski vode dobru politiku… Država Srbija je jedna otvorena država, mi u Crnoj Gori nemamo nijednog direktora ili bilo šta da se izjašnjava kao Srbin, a ovdje na mnogo vodećih mjesta imamo te Crnogorce koji još nijesu ni srpski naučili, ne znaju srpski da pričaju”, kazao je Lončar, gostujući na srbijanskoj televiziji O2.

Upitan da li takvih Crnogoraca ima i u zdravstvu, odgovorio je kazavši – gledam da ih nema.

“Mislim da Srbija ima dovoljno onih koji znaju srpski da pričaju i koji zaslužuju da budu. Ne omalovažavam nikoga. Jednostavno, osnovni je red, ako želite da budete u Beogradu, ako želite da budete direktor ili na na nekoj funkciji, naučite bar srpski”, kazao je Lončar.

 

7 Comments
 1. Gavran komentariše

  Gdje je sada ga.Brnabic i g.Vučić? Taj idiot od ministra mora da leti iz vlade. To je sramota i za vladu i za cijelu Srbiju ali i za cijeli srpski narod. Ja govorim ijekavskim srpskim jezikom a ako je za njega samo ekavsko narečje srpski jezik, to onda govori sve o njemu i njegovoj pismenosti. Takve individue nanose najviše štete Srbima i Srbiji.

  11
 2. Gavran komentariše

  Zašto ne objavite moj komentar o tom pametnjakoviću od ministra? Za savku osudu.

 3. Dragance komentariše

  Promijeni dilera.

 4. Ivan komentariše

  Beba Popvic, Vucic… kao da ih gledam dok ova splacina prica

  8
  1
 5. Šićpa Kolani komentariše

  Iskreno vam kažem da ne objavljujete stavove raznih polupismenih snsovaca iz Srbije. To su sve izjave koje samo ometaju veličanstveni crkveni sabor. Ti lončari dačići djurići selakovići su marginalci čija riječ u srbiji nema značaja, pa što će ovdje da mjere demokratiju.

  3
  1
 6. Igor komentariše

  Jadno je i od srpskih i crnogorskih politicara da se niko ne ogradi od izjava ove budaletine.Katastrofa!!!

 7. boki komentariše

  Sram i stid bilo ovog mafijaškog kvazi doktora!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.