Ministar sporta Nikola Janović “udario” na selektora Gojkovića: Drži se blagoslova države, a ne Mitropolita Amfilohija!

1

Ministar sporta Crne Gore Nikola Janović poručio je indirektno selektoru vaterpolo reprezentacije Vladimiru Gojkoviću da se drži blagoslova države, a ne Srpske pravoslavne crkve, Mitropolije crnogorsko-primorske.

Janoviću je očigledno zasmetalo što je Gojković, u danima velikog narodnog sabranja oko odbrane svetinja, od nakaradnog zakona koji je donijela vlada u kojoj je ministar Janović, posjetio Mitropolita Amfilohija.

“Držite se blagoslova i podrške države, jer jedino ona pripada svima u reprezentaciji, kao što reprezentacija pripada njoj”, poručio je Janović selektoru.

Mitropolit Amfilohije je selektoru Vladimiru Gojkoviću i cijeloj reprezentaciji „koja je proslavila i sebe i cijelu Crnu Goru“, kako je rekao, dodijelio ikonu Svete Bogorodice Filerimske. Blagosovio je cijelu reprezentaciju, poželjevši da ih štiti majka Božija, te da nam donose medalje i pobjede sa budućih takmičenja.

Selektor Vladimir Gojković, zahvalio se u ime reprezentacije na časti i ukazanoj pažnji, izrazivši zadovoljstvo što je bio prisutan na današnjem liturgijskom sabranju, naglasivši da mu podrška i blagoslov Crkve mnogo znači, kao i cijeloj vaterpolo reprezentaciji.

1 Comment
  1. boka komentariše

    dobro mu je reka samo mi nije jasno sto ovaj gojkovic vodi reprezentaciju
    da prst obraza ima da bi ostavku sram ga bilo i njega i sve koji ne priznaju ovu drzavu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.