Milovanović: U Srbiji se vodi ekonomski rat, i to ne samo u pekarstvu, već i u drugim granama!

0

Treba da naučimo od Hrvata kako se štiti državni interes, jer su, kako kaže, oni tu nemilosrdni, rekao je za Novo vikend jutro kod Jovane Jeremić na TV PINK, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa.

– Oni odlaze u drugu krajnost i ne dozvoljavaju da priđe onaj koga oni ne žele. Imamo danas situaciju da u Hrvatskoj ne može da posluje ni par firmi iz Srbije, a u Srbiji, zahvaljujući žutoj eliti, Tadiću i ostalima, posluje preko 500 hrvatskih različitih kompanija – rekao je Milovanović.

Kako kaže, na taj način se stvara sistem doušnika koji mogu da javljaju šta se i na koji način radi i kako se posluje.

– Oni su premnožili ovu zemlju i kupovali su sve štu su mogli. Čak ni banka, kada je pokrajinska banka Vojvodine napravila Tesla banku, i ta banka je propala u Hrvatskoj. Sad imamo situaciju gde se udara po svim osnovnim proizvodima, kao što je hleb i polako porobljavanje srpskih proizvođača – rekao je Milovanović i dodao da to prerasta u nacionalno pitanje.

Kako kaže, ova zemlja mora da vodi računa, tržište je slobodno i to niko ne spori, ulaganje je dobrodošlo, ali moraju da se poštuju principi i uređenja države.

– Neko mora time da se bavi i to da shvati ozbiljno, kao i da se kazne oni koji krše uredbe. Hleb je osnovno sredstvo prehrane, na njemu smo vjekovima i ne bi smjeli da dođemo u situaciju da nam dođu stranci i ukinu hljeb na tri dana – rekao je Milovanović.

(pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.