Milošević: Zvezda prva i sa plej-ofom, logično je bilo da se igra samo Kup

0

Posle više od dva i po meseca Savo Milošević na konferenciji za novinare. Samo bez novinara. Zbog preventivnih mera u vreme virusa kovid-19 pitanja su slata mejlom. Međutim, nije se baš sve promenilo.

Partizanov trener sasvim iskreno je odgovarao na sva, pa je tako priznao i da odluka Fudbalskog saveza Srbije da se ova sezona završi bez plej-ofa nije crno-belima uskratila šansu da se bori za titulu.

“Mi smo imali veliki zaostatak za Crvenom zvezdom i ne mislim da nam je uskraćena borba za titulu. Zvezda nam je pobegla dovoljno i da smo igrali plej-of jako teško bismo je stigli. Moramo da budemo realni, ne smemo da odluku FSS koristimo kao opravdanje“, direktan je Milošević uoči meča protiv Mladosti iz Lučana.

To ipak ne znači da je saglasan sa svakom odlukom koja je stigla sa Terazija.

“Javnosti je poznat stav kluba kad su u pitanju odluke FSS i ne bih dalje da ih komentarišem. Mi smo dužni da ih ispoštujemo. Po meni, bilo bi najlogičnije da se igra samo Kup, a da se prvenstvo registruje onako kako je bilo stanje na tabeli“.

Još jedna stvar mu je zasmetala, a to je odluka da sledeće sezone Superligu igra čak 20 klubova.

“I tu je poznat stav klub. A moj lični stav, ne znam koliko se ljudi sećaju dok sam bio u Savezu šta sam govorio, je u potpunoj suprotnosti od ovoga. I dalje sam stanovišta da naša liga ne sme da broji više od 12 klubova. To je maksimum za koji mi imamo kvalitet, možda čak i 10. Ova odluka od 20 klubova, ne da mislim, nego sam siguran da nije dobra za srpski fudbal“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.