“Milo reciklira crnogorski nacionalizam, separatizam i ideju da je ugrožen od strane Srbije“

5

Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u dnevnom listu „Politika“, kaže da se oko Crne Gore diže prašina kao da je ona Amerika, kao da je moćna i zastrašuje Srbe koji strijepe, a zapravo je riječ o režimu koji se godinama bori za opstanak i nema šta da izgubi. Žele, kako kaže, da ponovo recikliraju crnogorski nacionalizam, separatizam i ideju da su oni ugroženi od strane Srbije.

– To je jadno i bijedno! Na to treba ukazivati, ali ne treba predstavljati Crnu Goru kao da su toliko moćni da mogu da nas ugroze, jer nisu. Sjetimo se da je Beli Preletačević osvojio više glasova od Mila Đukanovića na izborima. Đukanović nije sam, već se formira spona malih, patuljastih režima, a izolovano, Crnogorci prete sami sebi, budući da su Srbi ozbiljna etnička grupa u ovoj zemlji. Ovo je jedan korumpirani režim koji se bori za svaki gutljaj kiseonika i, ako se udruži protiv Srbije sa ovim sitnim režimima i udari što jače, misli da će dobiti aplauze pojedinih krugova sa zapada, kao i na širokom frontu – ocjenjuje Bilbija.

5 Comments
 1. Traktorist komentariše

  Pohapsiti huškačku popadiju, vratiti opljačkanu imovinu crnogorskoj crkvi

  4
  9
  1. Shoka komentariše

   Ajde traktorista na livadu, uzmi malo ori…jedino si za to

   5
   4
 2. adam komentariše

  Vucica je Milo doveo na vlast. Srbija nije trebala da se Mesa. Ovako je dat izgovor Milu da vristi ko zena, kako vas mi napadamo.
  A vi ate trebali to medjusobno da resite. No, mozda vam treba jos 30. godina filozofiranja.

  4
  4
 3. stevokokot komentariše

  crnogorci mozda nisu mocni ali su za razliku od vas srba kojih je nekoliko purta vise srcaniji hrabriji i posveceni svom cilju bez obzira na cijenu to si mogo prece litati koji su bjezali glavom bez obzira dok su ih crnogorci branili…nista vase necemo ali cemo vratiti ono nase sto nam pripada

  4
  9
  1. Ljuta komentariše

   A kad su to montenrgrosi branili ikoga do mila i njegovu kliku.?
   I Djilas vas se odrekao 1958g kad je boravio u zatvor i vidio koje zlo je napravio 1945g

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.