Milo isti Pavelić: Podgorica bi da pokrštava Srbe

2

Milo Đukanović je naslednik Ante Pavelića i koristi sve njegove metode i filozofiju protiv Srba u današnjoj Crnoj Gori. Ovim riječima za Srpski telegraf ocjenjuje vjerski analitičar Predrag Đokić najavu nepriznate crnogorske pravoslavne crkve CPC da pokrštava već krštene Srbe u ovoj zemlji.

Naime, mitropolit nepriznate CPC Mihailo ponudio je krštenicu ove nekanonske vjerske zajednice svim pravoslavcima krštenima u SPC, na osnovu koje će im biti promenjena nacionalnost u pravoslavni Crnogorac ili pravoslavna Crnogorka.

ŠIRENJE MRŽNJE

Pravoslavlje je iznad nacionalnih obilježja zato što je ono vaseljensko. To što se nudi od lažne crnogorske pravoslavne crkve, koja, zapravo, i nije crkva, već sekta, i od raspopa koji sebe naziva mitropolitom jeste ništa drugo do trgovina ljudskim dušama. To što sada rade Milo Đukanović i Miraš Dedeić, koje slobodno mogu da nazovem naslednicima Ante Pavelića, nastavak je projekta koji je on sprovodio u NDH. Cilj je širiti mržnju i produbiti netrpeljivost između Srba i onih koji sebe smatraju Crnogorcima, što nas vraća na mračan period NDH i Pavelića, koji je pokušao da napravi posebnu hrvatsku pravoslavnu crkvu, u koju je na silu htjeo da ugura sve Srbe i odvoji ih od matice, rekao je Đokić.

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić rekao je za naš list da je ovako nešto nezabilježeno u istoriji.

Poručio bih raspopu Mihailu da je u istoriji civilizacije retko zabilježeno da raspop priča o krštenju. Neka se on bavi biznisom ili otvori neki bordel, bilo bi prikladnije za njega. A pitanjima krštenja baviće se oni koji su se jedino i bavili vjekovima u Crnoj Gori, Srpska pravoslavna crkva, rekao je Milačić.

TROVANJE NARODA

Crnogorski analitičar Vladislav Dajković zgranut je ovakvim izjavama, koje imaju za cilj sipanje otrova prema srpskom narodu.

Putujući cirkus raspopa Miraša Dedeića opet nastupa. Na ovakve izjave se više ne obaziru ni Milovi Crnogorci. Očito imaju plaćeni aranžman da svakodnevno uveseljava javnost, ali i da sipaju otrov prema srpskom narodu. Pitam se, kako bi krstio one ljude koji su kršteni prije nego što je NVO CPC osnovana u policijskoj stanici pre dvadesetak godina, rekao je Dajković.

2 Comments
 1. Ubljanin komentariše

  Isti pogled pun mrznje, pun svijesti od sebi kao nad-bicu; iste tanke,cvrsto stisnute usne; drskost svojstvena zastranjenim umovima….i isti preci: SRBI

  3
  2
 2. MIKI komentariše

  Milo ce biti radostan zbog ovog poredjenja, s, obzirom damu je Pavelic idol.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.