Milo i tužilaštvo se sprdaju s narodom: Vjeruju Saši Sinđeliću, a ne vjeruju Dušku Kneževiću, tvorcu nezavisne države!

0

Najnovija afera “Atlas” je do gole srži ogolila Specijalno tužilaštvo, koje je nažalost, samo ispostava, za obračun sa političkim neistomišljenicima iz opozicije. Umjesto da iste večeri izdaju nalog za privođenje Slavoljuba Miga Stijepovića, makar u svojstvu građanina, vijeće staraca iz ulice, koja se simbolično zove Sloboda, očigledno je danima pokušalo da stupi u kontakt sa Milom Đukanovićem, kako bi dobili upustva za dalji rad. Mila nijesu dobili, jer uživa u Abu Dabiju, i konačno su se danas oglasili, kako samo oni znaju i umiju.

Saopštili su, slavodobitno, da što se tiče afere “Atlas, SDT nastavlja istragu u slučaju “državni udar” protiv nekih anonimusa iz Amerike. Dvije godine od kada traje cirkus od suđenja u tom predmetu, oni danas pričaju o proširenju istrage u tom predmetu. Poslije dvije ipo godine!!! Valjda da impresioniraju šefa i nikog više. Jer ovakvo ponašanje tužilaštva, je više nego sramno. Ovo vrijeđa zdrav razum i inteligenciju svakog građanina. Pred nosom im DPS uzima novac na ruke, kupuje glasove, ucjenjuje i pritiskuje, a Katnić i družina jure nekakve agente po Americi, ali ne one koji imaju veze sa Telekomom.

Godinama nas ubjeđuju u državni udar, bez ijednog materijalnog dokaz ili snimka. Sada kad u rukama imaju snimak, koji potvrđuju i Duško Knežević i Migo Stijepović, kao vjerodostojan, SDT nas ubjeđuje da ne treba da vjerujemo svojim očima, nego njima.

Sjetimo se da je SDT podigao optužnicu protiv lidera DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića na osnovu iskaza osuđenog ubice Saše Sinđelića. I ništa više od toga. Ni snimka ni dokaza. Ni jedan telefonski poziv sa Mandićem i Kneževićem.

Duško Knežević nije Saša Sinđelić. On ima milion privatnih fotografija sa Milom i Migom. Sa žurki, proslava ali i poslovnih sastanaka. Mila je uveo u poslovni svijet, pomogao mu da napravi ogromne pare. NATO promoter, a Katnić voli NATO, zar ne? Ima i video snimak. Ne jedan, koji smo vidjeli, već mnogo više. Koje ćemo gledati, narednih dana. Za neupućene, Knežević je ugledni profesor i biznismen, kod koga je sadašnji guverner Centralne banke Radoje Žugić čak i doktorirao. Knežević ima dokaze, Sinđeliću Katnić vjeruje na riječ.

I zamislite kapacitet SDT-a koji vjeruje Saši Sinđeliću, a ne i Dušku Kneževiću. Vjeruje na riječ presuđenom ubici i kradljivcu motocangi i šrafcigera, a ne vjeruje autentičnom snimku, čvrstim materijalnim dokazima i profesoru na podgoričkom fakultetu. Sinđeliću vjeruje, Kneževićeve tvrdnje ne smije ni da provjeri.

I ništa više ne treba da nas čudi u privatnom feudu Mila Đukanovića, čiji je kamen temeljac pravosuđa i neovisne države Saša Sinđelić.

I neka je srećan Sinđelić i Katnić, svima koji ih slave!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.