“Milo Đukanović, njegov brat i sestra krivično moraju da odgovaraju”

6

Vanja Ćalović Marković, izvršna direktorica MANS-a kazala je da su kod nas funkcioneri koji su uhvaćeni u korupciji išli su u ambasadore.

“Neki su unapređivani da se nagrade. Mislim da je Duško Knežević insajder, svjedok saradnik, predstavlja se kao humanista koji se bori za društvo i režim i ja ga tako ne doživljavam. On i slični samo mogu biti pokajnici i svjedoci saradnici. Ne mogu biti moralne figure nakon što su 20, 30 godina užasnog bogaćenja zbog veza sa režimom odlučili da progovore kada su se posvađali sa tim režimom. Može Duško Kneževič kao svjedok saradnik, ako da dovoljno vrijedne informacije, a do sada nije, može da se izvuče bez krivičnog gonjenja. Ali ne može da drži imovinu ako je nezakonito stekao”, poručila je Ćalović Marković.

Dodala je da ima mnogo favorita za krivično gonjenje.

“Milo Đukanović, njegov brat, sestra… Imamo Gvozdenovića, koji je poznat po brojnim aferama, ne smijemo da zaboravimo Brana Mićunovića…, kazala je za TV Vijesti.

6 Comments
 1. Црна_Гора komentariše

  Kriminalce i FASISTE u zatvor.

  37
 2. Bajò komentariše

  Koga boliqac za laprdanje, no šta veliš za urokane cetnikklerofasisticke litijaše sotonjare ?

  4
  38
  1. vaso komentariše

   Balijo nepismeni mozes samo da lajes.

   23
   2
 3. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  DK je opasni prevarant, nesto slicno kao i Milo. Ima vazne informacije za svjedoka saradnika (kao Milov insajder), ali do sada GOTOVO nista nije rekao. Opasan lopovcina. Treba mu jasno dati do znanja: “brale ako guknes” bices blago kaznjen, ali i ti ces na robiju. Ne zaboravite da je DK 30 godina zajedno sa Milom krao i otimao od naroda! A sad ima obraza da nekog, nesto savjetuje.

  19
 4. Iznogud komentariše

  Svi prevaranti na odgovornost…E da li će se uspijeti u tome…to je druga priča…

  13
 5. Mikan komentariše

  Da je drzave da ovoga Micunovica slisti u imovini do zadnjeg centa i da odgovara za ubistvo onog nesretnog momka ispred KBC

  18
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.