Miličković: Sam sebi ću finansirati kampanju

0

Privrednik Vasilije Miličković rekao je da u predsjedničku kampanju ulazi o svom trošku, ne očekujući podršku nijedne opozicione političke partije. Kazao je da je shvatio da mora da se vrati na javnu scenu da proba, kako je rekao, da razbije užasno nemoralnu političku scenu i kandiduje izmjene izbornog zakona sa otvorenim listama.
“Građani su kroz izborni sistem postali klasični robovi desetorici ljudi. Oni pričaju babske priče o crkvama, jeziku, ćirilici, vanjskim i domaćim neprijateljima – gluposti koje nijesu ni za 17. vijek”, kazao je Miličković agenciji MINA.
Rekao je da su lideri partija u Crnoj Gori, na čelu sa Milom Đukanovićem i kompletnom opozicijom, zarobili Crnu Goru isključivo iz svojih ličnih interesa.
Dokaz za to, ističe on, je izborni zakon koji su donijeli u Skupštini.
Kazao je da te ljude definitivno treba poslati u istoriju, i da će se zbog toga kandidovati za predsjednika Crne Gore.
“Što se tiče prikupljanja potpisa, to neće biti lako, iz prostog razloga što su građani odavno prihvatili status robova. Svi su oni, takozvanim dobrovoljnim primoravanjem, prinuđeni da obuku politički dres, jer im samo on omogućava neku budućnost, radno mjesto, neke privilegije”, kazao je Miličković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.