Milić: Pod ovim uslovima izbora nema!

3

Odnosi Crne Gore i Srbije su opterećeni različitim oblicima nerazumijevanja, ali i različitim oblicima saglasnosti, ocijenio je, gostujući u “Živoj istini” na TVCG, poslanik SNP-a Srđan Milić.

“Treba da nađemo balans između onoga što je zaštita zdravlja i zaštita interesa države Crne Gore. Predsjednik Milo Đukanović bi trebao konačno da shvati da je on predsjednik svih građana Crne Gore. Problem svih a naročito Srba u Crnoj Gori je diskriminacija, problem svih a naročito Srba je i nepostojanje vladavine prava i to što nijesmo svi jednaki pred zakonom a dokaz za to su dešavanja u posljednjih mjesec dana. Danas je takmičenje kako će se napraviti problem, a ne kako će se rješavati problem. Mi danas imamo problem koji je nastao jer se nije našao adekvatan balans između onoga što su preporuke IJZ i političkih odluka”, kazao je on.

Govoreći o predstojećim izborima, Milić je kazao da “izbora pod ovim uslovima nema”.

“Treba sjesti i dogovoriti se o uslovima, ali na način koji je definisan Sporazumom sa narodom potpisan u martu 2019. Ovdje nije priča o bojkotu. Kao jedan od 39 koji je potpisao sporazum sa narodom, kažem da treba ispoštovati ono što je u sporazumu definisano vezano za uslove za izbore”, zaključio je Milić.

3 Comments
 1. Traktorist komentariše

  A ti ćeš da postavljaš uslove magarčino, postavljaj ih polovnjaku musliji

  1
  3
 2. Franjo komentariše

  Znači Sinđin oarlament bi mogao da odeadi ne 4. nego 5.gidina. Super vam je politika.

 3. crni komentariše

  Pa sta treba da radimo? Bojkot jel? Bojkot koji predlazu udbasi poput tebe, URE i Alekse Becica. Ko ce posle bar u skupstini da iznosi podatke kao Medojevic i Knezevic Milan? Sta treba, da tamo bude samo DPS i da se dizu ruke? Ovako se bar cuje rijec opozicije pa sve i da imamo 1 poslanika a ako ne bude nikonu skupstini onda ce narod da pomisli da je opozicija odustala od borbe a to ide na ruku DPS-u. Ne igrajte se Boska Obradovica i Djilasa nego svi zajedno akonje moguce a ako nijr DF u borbu sam!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.