Milatović: Totalno zaključavanje je gubitnička politika

1

Totalno zaključavanje je gubitnička politika, jer time priznajete da ste društvo koje ne može da kontroliše mjere.

To je juče na konferenciji odgovorio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović upitan da li je učinkovitije totalno zatvaranje države na 15 dana, s obzirom da mjesecima trpe i zdravlje i ekonomija.

“Znate li šta je poenta? Sasvim je sigurno da ako se zatvorimo imamo čisti ekonomski gubitak. Postoje limitirani budžetski resursi. Iskreno da vam kažem, da imamo čarobni štapić mi bismo ga upotrijebili ali ga nemamo”, rekao je ministar na konferenciji za medije.

On je kazao i da Crna Gora nema benefit ekonomskih politika kao zemlje koje uvode totalni lokdaun.

“Zaista, ako je jedina mjera da se mjere poštuju tako što ćete sve zatvoriti, bolje da kao pojedinci, bolje da nas, ne mogu da kažem nema, ali zaista, opet ponavljam, poenta je da se poštuju mjere, zatvaranje vam je jedna politika”, poručio je Milatović.

1 Comment
  1. Niksic hrabri komentariše

    Bolesnici iz IJZCG na celu sa vrhom drzave Krivokapicem i Becicem zabise nakon dps-a poslednji kovceg u Berane i sajranise ga ovim zakljucavanjem psi i naslednici dps politike.. Dps je Berane zakljucavao 5 puta u 2020god a ove nase psine nas dotukose.. Piii pi pi za Krivokapica i Becica,ruke mu se osusile ko vas u Beranama vise glasao.. slomicemo i vas bas kao i dps stid vas bilo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.