Mijailović: Trinkijeri ostaje i poslije isteka ugovora!

0

Navijači Partizana mogu mirno da spavaju. Andrea Trinkijeri ne samo da neće otići ovog leta iz kluba, već planira da ostane i kada mu istekne važeći ugovor sa crno-belima, poručuje predsednik Parnog valjka Ostoja Mijailović.

Nakon poslednje sednice ABA lige krenule su špekulacije kako italijanski stručnjak odlazi na kraju ove sezone, a poznato je da su njega zainteresovani klubovi, među kojima je i Panatinaikos. Međutim, vrlo brzo je to demantovao najpre Trinkijerijev menadžer, a sada i predsednik Partizana.

Mijailović je u razgovoru u Kuriru najavio i nastavak saradnje sa trenerom i nakon važećeg ugovora.

Ne bih mnogo komentarisao, samo bih rekao da, na žalost mnogih koji poturaju lažne vesti i spinove, Andrea ima još godinu dana ugovora sa našim klubom, a po onome što je uradio u Partizanu, on želi da ostane kod nas i nakon isteka tog ugovora“, rekao je Mijailović za Kurir.

Prvi čovek crno-belih je najavio da će novi ugovor uskoro potpisati, kao što je najavljeno, Rade Zagorac.

Nije to još zvanično, biće objavljeno na našem sajtu. Takođe, već sada razmišljamo o rekonstrukciji tima za narednu sezonu, one kojima smo zadovoljni planiramo da zadržimo“, poručio je Ostoja Mijailović.

Sigurno je i da ta rekonstrukcija tima dosta zavisi od toga da li će Partizan igrati u Evroligi najesen, ali na to pitanje niko još nema odgovor.

Foto: MN Press

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.