Mijailović: Ako bude Fajnal ejta, fer bi bilo da se igra u Beogradu

0

Iz Bolonje stiže glas da je čak sedam od osam klubova koji su se plasirali u četvrtfinale prihvatilo zamisao da se igra Fajnal 8 ove sezone u Evrokupu. Luka Baraldi, generalni direktor Virtusa iz Bolonje, juče je izašao sa predlogom da se umjesto eliminacione faze Evrokupa na taj način odredi pobjednik takmičenja.

Pozvali smo predsednika Partizana Ostoju Mijailovića za komentar na sve ovo. Prvo što predsjednik Partizana tvrdi je da crno-beli za sada ne razmišljaju o tome već da podržavaju mjere Evrolige da takmičenja pod njenom kapom budu odložena dok se situacija ne stabilizuje.

A, ako bi uopšte posle toga došlo do Fajnal ejta, onda bi bio red da Partizan bude domaćin u Beogradu.

Iskreno, Partizan je za varijantu, kao što je i Evroliga odlučila, da se odlože utakmice, prije svega zbog bezbjednosti igrača, navijača, stručnog štaba. Nismo za opciju da pričamo o tome šta će biti ako bude nešto drugačije. Nadam se da će sve ovo proći i posle toga treba da sjednemo i da se dogovorimo da li da nastavimo sa starim sistemom takmičenja ili da se ide na F8 ili nešto drugo“, kaže Mijailović za MOZZART Sport.

Ako bude došlo da se igra Fajnal ejt?

Bilo bi fer da, ako dođemo u situaciju da se igra F8, da se on igra u Beogradu. Jer, Arena u Beogradu može da primi veliki broj navijača, Beograd bi bio pravo mjesto za tako nešto. A svakako smo to i zaslužili na terenu“, ističe Mijailović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.