Mihajlović ocijenila: Napadi na Vučića su samo zbog politike oko KiM

0

Potpredsjednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da napadi na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića imaju samo jedan motiv – odustajanje od njegove politike u vezi s rješenjem pitanja Kosova i Metohije.

– Ovi pritisci na Vučića nisu slučajni i dešavaju se samo zbog jedne stvari – politike oko Kosova. Njihov cilj je da Albanci dobiju sve, a Srbi ništa i da Vučić pristane na to da Albanci budu apsolutni pobjednici, a Srbi apsolutni gubitnici. Ali, Vučić na to nikad neće pristati – rekla je Mihajlović gostujući na TV Hepi, saopšteno je iz njenog kabineta.

Osudila je i poslednje, kontinuirane napade na porodicu predsjednika, rekavši da “takvi napadi predstavljaju čisto nasilje”.

– Borite se protiv SNS-a i Vučića politički, kritikujte, ali djecu ostavite na miru – poručila je Mihajlović.

Potpredsjednica Vlade i članica Predsjedništva SNS Zorana Mihajlović je rekla danas da Srpska napredna stranka na izbore izlazi sa ostvarenim rezultatima i da je toj stranci najviše u interesu da ništa ne baci sjenku na izborni proces.

– SNS se nikad nije plašio izbora, jer smo uvjereni da imamo rezultate sa kojima možemo da izađemo pred građane. Zato je nama i više nego opoziciji u interesu da izbori budu transparentni, regularni i da ništa ne baci senku na izborne rezultate – rekla je Mihajlovićeva gostujući na Hepi TV.

Međutim, isto tako vidimo da oni koji su pravili izborna pravila sad žele da ih mijenjaju u izbornoj godini, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

– Takođe, na svakim izborima neko dobije veće povjerenje građana, a oni koji dobiju manje uvijek traže greške i razloge za poraz u nekom drugom – rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala i da od opozicije nije čula argumentovane kritike, već samo napade na SNS.

– Kad je SNS bio u opoziciji, radili smo drugačije, analizirali strategije i planove vlasti i predstavljali svoje – rekla je Mihajlovićeva.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.