Mihailo Čađenović se obratio javnosti: Tužilac Saša Čađenović je špijun ANB-a, a za podmetanja će Bogu platiti!

0

Pošto mi je sudija Višeg suda, Suzana Mugoša oduzela riječ i nije mi dozvolila da na podmetanja Saše Čađenovića odgovorim u ovom procesu, prinuđen sam to da uradim putem javne riječi, zato što mi je u direktnom televizijskom prenosu to bilo onemogućeno, saopštio je Mihailo Čađenović, optuženi u aferi “državni udar”.

“Dakle, SDT mene pokušava da predstavi kao neku sumnjivu osobu koja komunicira sa većim brojem lica čiji su telefoni registrovani na MUP i ANB i nudi mi da me oslobode ove teške optužbe tako što ću reći da sam ja nešto dojavljivao i slao policiji i ANB-u. Ne sumnjajući da SDT ima zapovjednički odnos prema Sudskom vijeću, što se potvrdilo činjenicom da mi je predsjednica vijeća onemogućila da govorim, neće se moći sakriti od javnosti da je Saša Čađenović, dokazani špijun ANB-a i KOS-a. On je materijalno profitirao na račun toga što je mene, na prevaran način uhapsio, zloupotrebljavajući rođačke veze, i dobio stan od 100 kvadrata. Istovremeno je dobio i neizlečivu bolest, što me uopšte ne iznenađuje, jer svako mora da plati za svoj grijeh, pa je dobro da plati krivi a ne pravi, recimo neko od njegovih najbližih, kazao je Mihailo Čađenović.

Što se tiče Milivoja Katnića, čitava Crna Gora zna sve o njemu ali bi dobro bilo da stane sa podmetanjima, insinuacijama i zlim namjerama prema drugim ljudima, jer Bog sve vidi i naplati.

“Zla podmetanja, koja su prvo saopštena od strane novinarke Vijesti, kojoj je drugo radno mjesto u Katnićevoj kancelariji, kako neko od optuženih može navodno da dobije bolju poziciju u izricanju presude ako bi se utvrdilo da je nešto prijavio državnim organima, su sramotna i niska priča. Takva priča je posebno bolna za mene, kome su nevinom, osam mjeseci života potrošili u spuškom zatvoru i nisu mogli da me slome ucjenama, pokušajem ubistva u namještenoj saobraćajnoj nezgodni, psihičkim i fizičkim mučenjima, da lažem, izmišljam i optužim one koji su mi najbliži. Sram ih bilo i za sve Bogu platili!, poručio je Mihailo Čađenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.