Meridianbet njih vodi na EURO 2024!

0

Izvučeni dobitnici putovanja na Evropsko prvenstvo!

Imamo pobjednike. Petorka koju Meridianbet vodi na EURO 2024 pakuje kofere. Fudbalskom spektaklu, na najmodernijem stadionu, svjedočiće uživo!

Evropska istorija fudbala biće ispisana u Njemačkoj. Svi ljubitelji fudbala, uživaće u dugo iščekivanoj borbi za trofej, dok strastveno bodre svoj tim.

Neki će imati više sreće od drugih, pa će na stadionu osjetiti ljepotu navijanja, napetost u poslednjim minutama i ekstazu tog pobjedničkog gola.

Ali, i tu postoji razlika. Meridianbet, kompanija koja je za svoje korisnike izdvojila čak 5 karata za putovanje u Minhen i time, omogućila nezaboravno iskustvo za čak 5 srećnih dobitnika!

Jedni su imali dovoljno sreće da osvoje glavnu nagradu iliti putovanje. Drugi će spektaklu prisustvovati zahvaljujući lojalnosti i aktivnosti.

Sve u svemu, Meridianbet i ovog puta, neskromno ispunjava želje svojih korisnika!

Prilika za glavnu, ali i brojne druge vrijedne nagrade, bila je dostupna svim punoljetnim građanima, kako na meridianbet.me sajtu, tako i u svim sportskim kladionicama u Crnoj Gori.

A, tu je još nešto, dostupno svim punoljetnim građanima. Najveći bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane: 50€ + 1000 spinova!

Zato, bez ustručavanja. Samo u Meridianu, pripremi listu želja i očekuj neočekivano!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.