Megan Markl neće glumiti u spin-offu serije „Suits“

0

Megan Markl neće glumiti u spin off-u popularne serije „Suits“, ali je pokušala biti dio snimanja. Kako pišu mediji kreatori serije osmislili su savršenu ulogu za nju i uprkos tome što je originalna serija imala pozitivne reakcije, Megan nije pristala. Poznato je čak i da je u produkciju serije htjela uključiti svoju firmu Archewell.

Naime, u januaru ove godine objavljeno je da se radi spin-off serije „Suits“, koja je završila sa snimanjem prije četiri godine. No, budući da je jednu od glavnih uloga igrala upravo Megan Markl, javnost se zapitala hoće li ona biti dijelom nastavka. Sada su izvori bliski producentima ekskluzivno potvrdili da vojvotkinja od Sussexa ne planira glumiti u seriji, ali da se kroz svoju kompaniju želi pridružiti procesu snimanja kao izvršna producentica. No, NBC je odbio tu ideju.

Nakon toga, oglasili su se iz njene kompanije Archewell, koji su rekli da oni nisu ni pokušali biti uključeni u produkciju ove serije.

Podsjećamo, Megan Markl je u seriji „Suits“ glumila pravnu asistentkinju Rachel Zane. Serija je premijernom prikazana 2011. godine, a završila je 2019. godine. Zanimljivo je da je ovoj seriji naglo porasla popularnost nakon što je objavljena na Netflixu pa je 2023. godine postala najgledanija serija u SAD-u.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.