Medojević: Vlada podržava Katnića i Đukanovića, odlaganje zakona o tužilaštvu je u interesu mafije!

21

Vlada zahtjevom za odlaganje promjena u tužilaštvu jasno podržava Milivoja Katnića i Mila Đukanovića i nastavak selektivnog postupanja i zaštite mafije i lopova iz DPS-a od krivičnog gonjenja, saopštio je lider Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević na Fejsbuku.

On je poručio da nema odlaganja zakona.

“Nema povlačenja pred vlasnicima Vijesti koji su napravili dil sa Katnićem da ne procesuira njihova krivična djela! Svako ko ne glasa za promjene u korumpiranom i kriminalizovanom tužilastvu, jasno podržava Đukanovića i DPS”, naveo je on.

Kako je dodao, odlaganje usvajanja tih zakona je samo u interesu mafije i režima Đukanovića.

“Stav Vlade je sraman, izdaja birača koji su glasali promjene i smjene”, naglasio je Medojević.

21 Comments
 1. Ja komentariše

  Nznm čemu odlaganje,nije jasno nikome.sve što se tiče ovih gova.a trebalo je po kratkom postupku.koje crno odlaganje.trebalo ih je umutit sa svih strana nedat disati a ne odlagati i davati im vremana za konsolidaciju.tu mislim i na formiranje vlade.odlagala se kao namerno da bi im dali vremena da unušte dokumentaciju.samo neštonodlažu.kso oni loši majstori koji ne lažu nego samo odlažu.blježi

  24
  1
  1. Kazaro86 komentariše

   Ma ovo je stvarno zaštite šta se radi. Po čitav dan zdravko i ekipa vise po ambasadama i čekaju njihove direktove… A znamo koliko su ti naši famozni zapadni partneri pomagali DPSu svih ovih godina da ostane na vlasti.

   Mislim da treba ignorsati Katnica i naše “dobronamjerne” partnere iz EU i što prije izglasati zakon o promjenama u tužilaštvu i početi MASOVNA HAPŠENJA!!! Eventualno napraviti nekoliko nova zatvora,da ima mjesta za sve lopove i teroriste iz DPSa i njegovih satelita!!

   Samo front oslobađa! #Medojesveupravu #Medonasbrat

   18
   1. Kazaro86 komentariše

    Zastiđe*** (greška u kucanju u prvoj rečenici)

  2. Tajson komentariše

   Mi smo izgleda obična kolonija imperatora iz evropske unije. A kao što je neko već rekao – znamo koliko nam oni dobra žele i kako su se kroz istoriju ophodili prema nama.

   Eto toliko smo nezavisni kad izgleda ne možemo ni jedan zakon izglasati bez zelenog svjetla nekih mozgova iz EU ambasada. Ako već moramo da pitamo za savjet nekoga iz Evrope onda mislim da bi više imalo smisla da pitamo našeg brata Putina!!

   #MedoJeSveUpravu

   14
  3. VeseliSesir komentariše

   Da je Front došao na vlast sigurno bi bilo drugačije. Do sad bi se već napunio Spuž. Samo Front oslobađa.

   Pokazaćemo u Nikšiću svima da je Front nesalomoviv, a njegova Velika ideja vječna. Idemo ZBNK !

   15
  4. rebel komentariše

   Nije jasno nikome?Pa to su vam govorili DF-ovci od samog početka,znaš onda kad ste ih optuživali da će izdati.Znaš da su vam govorili da je Krivokapić više u stranim ambasadama nego kod kuće.Onda kad ste ih optuživali da se bore za fotelje a na kraju je Abazović,koji je inzistirao na ekspertskoj vladi,zasjeo u nju.I sad se čudom čudite…Pa vama je svima bilo sasvim normalno i prihvatljivo da vam američka ambasada određuje tko smije biti na čelu policije!A nenormalno vam je bilo kad su se neki bunili zbog toga.I sada nikom nije jasno…Naravno da nije,niti će ikad biti.

 2. migi komentariše

  vlada podrzava katnica, medo glasao za vladu, znaci medo podrzava katnica…. medeni pametniji si kad cutis!

  7
  23
  1. Žile komentariše

   Medo sve si u pravu. Ološ treba sasjeći u korijen. Možda ambasade tako hoće. Ovo je protektorat država.

   11
   1
  2. Vucinic komentariše

   😂migi😂😂😂👂bla,bla,bla,

 3. Kontra revolucija komentariše

  Daje se zadnja šansa staroj vladi da pokupi pokradeno i ode u eksil !.
  Dorotvorci Krivokapic Becic i Abazovic valjda imaju neku korist od toga !.
  Ili moraju ispoštovati ambasadorske naredbe ???.
  Tako to dodje kad dobiješ vlast a neko iz pozadine tukuje tome !.

  22
  1
 4. Gojko komentariše

  A evo ti nam reci šta da radimo sa evropskom komisijom, bojim se da Amerika i Njemačka samo čekaju grešku nove vlasti i parlamentarne većine kako bi opet isti oni vratili Mila. Treba biti pametan i strpljiv, treba otvoriti što više afera i prezentovati ih javnosti i Evropi da se vidi šta su njihovi miljenici radili po Crnoj Gori, s šta Katnić po tom pitanju radi, pa neka oni vide kako će se rešavati visoka korupcija i kriminal u Crnoj Gori i neka nam daju formula za poglavlja 23 i 24 sa ovako zarobljenin tužilaštvom. Otvarajte što više afera, kopajte svuda

  1
  1
 5. Vitez komentariše

  Ćuti tu fukaro jedna Ti i Ti Tvoji ste podrzali ovog Dritana Abazija a dobro znate sta se sprema i kuva,kad ne Šiptar bio Brat Srbinu nikada,cuti tu i pokrij se usima,isti ti koji si mogao da obalis ovu zapadnjacku vladu nisi se usudio nego se dozvolio kao ista takva da se odrzi,pokazali ste nejakocu i strah sad sa tim se nosite kukavice

  5
  17
 6. rebel komentariše

  Migi,ti si pametniji kad ne komentiraš,barem bi tako izgledalo.Upravo su pametnjakovići poput tebe prije sastavljanja vlade optuživali Medu i čitavi DF da protivljenjem protiv ovakvog sastava vlade oni misle ” izdati” i dopustiti Đukcu da opet osvoji vlast.Oni su lijepo objasnili,a svatko pametan je shvatio,da se ne slažu sa onakvom vladom i načinom na koji je izabrana ali će ju podržati jer je alternativa ponovni dolazak DPS-a na vlast.Oni su svoje obećanje ispunili, kao što su ispunili obećanje da će kritizirati vladu ako se bude ponašala neodgovorno.A sada vi koji ste ih kritizirali da će izdati branite vladu koja polako ali sigurno izdaje povjerenje građana.E da mi je tvoja glava na tjedan dana, da se malo odmorim…

  9
  1
  1. migi komentariše

   kritizirati prava sprska rijec 🤣🤣

 7. rebel komentariše

  Vitez,a jesi li ti jedan od onih koji su optuživali Medu da će izdati uoči sastavljanja vlade?Kad je Medo govorio što će se desiti svi ste se pravili budale.Optuživali ste ga tada kad je bio protiv Abazovića i njegovog načina sastavljanja vlade,optužujete ga sada kad je pristao na takvu vladu jer bi inače DPS došao na vlast.Šta vi zapravo hoćete? Da imate i malo mozga izašli biste na ulice ona kad vam je upravo Medo govorio što se dešava i što će se desiti uoči sastavljanja Abazovićeve vlade.Ali ne,vi umjesto da ste mu dali podršku, vi ste ga još blatili,optuživali da će izdati…a sada ga OPTUŽUJETE ZA ONO PROTV ĆEGA SE BORIO DOK STE VI KRETENČINE ZABIJALI GLAVU U PJESAK!

 8. Gorki86 komentariše

  Slava našem hrabrom borcu
  Čestitom i hrabrom Crnogorcu!
  M'jenjaj zakon, HAPSI marvu,
  Znamo – Medo je sve u pravu ❗

  #️⃣MEDOJESVEUPRAVU 💪

  10
 9. Rile komentariše

  Medojeviću kod poslaničkih klubova koji čine većinu u parlamentu postoji volja da se što prije promijene zakoni koji se tiču tužilaštva i da se miče desna ruka DPS-a. Ali šta ćemo sa evropskom komisijom koja kaže da izmjene tih zakona će usporiti put Crne Gore. Amerika i Njemačka samo čekaju grešku nove vlade i parlamentarne većine kako bi vratili Mila na vlast u Crnu Goru. Zato pametno i strpljivo, otvoriti afere, pokazati jasno Evropi da je Katnić zaštitnik DPS-a, do nikšićkoj izbora otvoriti što više afera da nikšićani vide ko je DPS. Evo im i nosilac liste Damjanovića troši 50 hiljada za 2 dana u Splendid, što više otkriti

  1
  1
 10. Emona2017 komentariše

  Da nije 24 sata radio maherski na nedolasku ” ljuksemburga” i cergara iz brindizija i lecea, kao i bs ogranka iz ” nEmacke, i spriječio 15-20.000 fantoma da dodju , bilo bi 2 mandata vise, ….. Al za sadašnju opoziciju. Zaborabljaju mnogi to! #MEDOMAJSTOR zahvalni mu budite bitange nezahvalne sto ste dok su mu porodicu proganjali i dijete tukli vi uticali privilegije dps.

 11. mitar komentariše

  medo splacino!

 12. Milica komentariše

  Ziva istina!

 13. Pavle komentariše

  Samo njima u interes,ocigledno. Vlada da se trgne i otvori oci vec jednom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.