Medojević u Herceg Novom: Politika DF-a zasnovana na principima i jasnim stavovima oko kojih nema trgovine

3

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević, posjetio je danas Herceg Novi sa svojim saradnicima.

Medojević je razgovarao sa građanima koji su izrazili veliko interesovanje za politiku DF-a i podržali listu “Za budućnost Herceg Novog”.

Ohrabruje činjenica što građani Novog prepoznaju da su stavovi i analize koje je Medojević mjesecima unazad prezentovao javnosti, pokazali kao tačni.

Oni su pozvali Medojevića da zajedno sa DF-om preuzme odgovornost za rješavanje krize u zemlji koja je sve veća i veća.

“Sa politikom DF-a nema neizvjesnosti. Drago mi je da građani Novog prepoznaju veliku ideju crnogorsko-srpskog pomirenja i da je naša politika zasnovana na principima i jasnim stavovima oko kojih nema trgovine. Režim Đukanovića treba demontirati, DPS zabraniti kao političko krilo organizovanog kriminala, imovinu konfiskovati i vratiti državi. Zato mi je izuzetno drago da sve više ljudi shvata da ne postoji drugi put za oporavak zemlje i prosperitet građana”, kazao je Medojević.

On se danas susreo i sa nosiocem liste “Za buducnost Herceg Novog” Ivanom Otovićem kojem je pružio podršku i čestitao na velikom trudu i radu, kao i promociji naše politike.

3 Comments
 1. Mina komentariše

  Medo mlati kao Maksim po diviziji,i zbog toga ce sve druge partije biti zahvalne,jer svi glasovi DF otici ce njima.DF ce se boriti za cenzus,to je sigurno.

  4
  5
 2. Sibirski komentariše

  Vrijeme je pokazalo:

  #Medojesveupravu
  #DFjesveupravu

  5
  1
 3. LipaLipa komentariše

  … po ovome sto dozvoli li (df) medu da sadje do HN, … moze se zakljuciti samo jedno, od tih izbora ne ocekuju bukvalno nista, … ni medo tunek ne moze nista da pokvari, … aj’ zdravo, …

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.