Medojević: Svi akteri izbora u Nikšiću ujedinjeni u akciji protiv DF-a, ipak narod je uz nas!

7

Svi akteri izbora u Nikšiću su ujedinjeni u istoj akciji protiv DF, DPS, policija, tajkuni, mafija, vlasnici Vijesti, Vlada Crne Gore, poručuje lider Pokreta za promjene i poslanik DF-a Nebojša Medojević.

“Kao i vazda. Nista novo!! Svi koji su protiv demontaže bolesnog komunističko-mafijaskog sistema i koji su imali koristi od njega, su protiv DF. Nama je najvažnije da je narod željan slobode i pravde uz nas. I da znaju da ih nikad  nećemo izdati ni prodati. Snaga DF je naša ideja crnogorsko-srpskog pomirenja i radiklanih reformi i uništenje lopovskog DPS. I podrška naroda!!! Mi ne idemo da ljubimo pragove Ambasada i ruke ambasadora. Račune polažemo samo svom narodu. Građanima Crne Gore”, naglasio je Medojević na Fejsbuku.

Poručio je da se ne plaše braće Đukanović i njihovih sadističkih sluga u policiji i tužilaštvu.

“Spremni smo za čišćenje Crne Gore od kancera DPS koji je u metastazi. Zato tražimo podršku svih dobrih i poštenih građana Crne Gore, željni slobode, pravde, reda, poštovanja zakona i napretka svojih porodica”, napisao je lider PzP-a.

7 Comments
 1. kuca komentariše

  Iza svega stoji Vlada Crne gore a ono sto sad vec zalosti ljude je da ZBCG podrzava tu vladu komtinuiteta.Nema opravdanja za hapsenje Dajkovica nema opravdanja za ponasanje ministra policije,ministra vanjski poslova ministra obrane, jednom rijecju nema opravdanja za ponasanje Abazovica i Krivokapica i vise ne postoji opravdanje za davanje podrske ovoj Vladi.

  18
  4
 2. LipaLipa komentariše

  … jedinstvo naroda (posebno srbskog) obavezno, … oko koga vidjecemo, ima jos vremena, … glavne “adrese”(crkva i prmijer) se nijesu izjasnile, … sto trcati pred rudu, … neka “trci” onaj kome “trka”, … narod ce “sacekati” svoje iskrene vodje, … dosta bilo “reklame” “obecanja”, … narode pamet u glavu, medo danajac (danajski darovi), … aj’ zdravo, …

  11
 3. Kalderon komentariše

  Sebi daju autogolove ka pred 30.8,i to stvara inat kod Niksicana jos vise, i zato pobjeda u NK ce biti mozda ubjedljivija od one u Budvi .

  18
  1
  1. Ksilofon komentariše

   Svaki nikšićki Srbin koji je dovoljno lud da glasa za ZBCG i Meda koji je vladiku Joanikija proglašavao ANB špijunom neka slobodno tako glasa, tome više pomoći nema.

   5
   4
   1. t-rex komentariše

    Proziran si ustaso,proziran.

 4. Milica komentariše

  DF je u NK zbog tebe na ispod 15 posto. Kamo srece da si sam izaso, da vidis kako te narod voli. Bio bi u rangu sa onim Joga letacima nekad.

  5
  4
 5. t-rex komentariše

  Blago DF -u kad Milica i druge kamenjarke o njima brinu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.