Medojević: Spremni smo za svaki scenario, spremamo se za 9. maj!

0

Na dan izricanja presude funkcionerima DF-a, 9. maja, taj politički savez neće organizovati proteste, poručio je član DF-a i lider PzP-a Nebojša Medojević i dodao da spremaju specifične mjere i radnje.

“Mi 9. maja nećemo organizovati nikakav protest, mi pripremamo vrlo određene, vrlo specifične akcije mjere i radnje u skladu sa opasnošću i u skladu sa scenarijima koji se mogu odviti na taj dan”, poručio je Medojević na konferenciji za medije, prenosi RTCG.

On je pozvao sve u Crnoj Gori da, kako je naveo, budu na potrebnom nivou odgovornosti, jer je, kako je dodao, stabilnost države ugrožena.

“U ovom trenutku je ugrožena bezbjednost Crne Gore, ali ne od DF-a”, poručio je Medojević i dodao da je odgovornost na predsjedniku države i DPS-a Milu Đukanoviću.

“Odgovornost za mir i stabilnost u Crnoj Gori u ovom trenutku ima isključivo Milo Đukanović. I on treba dobro da razmisli da li je čaša do pola puna i da li će svaka naredna kap da prelije čašu. Mi smo spremni za svaki scenario”, poručio je Medojević.

Lider PzP-a je kazao da DF ima plan i odgovor na svaku moguću situaciju.

“Mi smo veoma odlučni mi nemamo kud nazad i ovo je trenutak da podvučemo liniju. Odgovornost za mir i stabilnost u Crnoj Gori leži na Milu Đukanoviću i na DPS-u”, zaključio je Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.