Medojević pokazao dokaze: Aco Đukanović je dio kriminalne grupe koja se bavi pranjem novca!

0

Brat Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore i DPS-a, Aco Đukanović dio je kriminalne organizacije koja se bavila pranjem novca, otkrio je Nebojša Medojević, funkcioner DF-a.

“Poreska uprava je dio kriminalne organizacije koju čini 198 firmi i preko 2,800 fizičkih lica koja se bavi organizovanim kriminalom i utajom poreza. Ful haus je specijalno napravljena firma da se bavi pranjem novca i ima izvod od 25. januara 2017 godine na blizu 5,000 evra koje je uplatila firma Republički zavod za urbanizam i projektovanje čiji je vlasnik Aco Đukanović. Iznosim javni podatak, bankarski podatak, koji je materijalni dokaz. Jedna od firmi koja je prala novac je firma Aca Đukanovića”, saopštio je Medojević.

U Crnoj Gori, dodaje on, postoji mreža kompanija koje su povezane sa vrhom vlasti, koje imaju zaštitu u vrhu Poreske uprave i “direktor Poreske uprave mora da ima neku korist od svega ovoga”.

“Zamjenik direktora Poreske uprave se ubio zbog ove afere i nije ništa smiješno. Preko 300 miliona evra su oprale crnogorske patriote iz prvih redova sa promocija DPS-a. Svi nose crnogorske zastave i dresove i padaju u nesvijest kad reprezentacija da gol, a onda kradu državu i peru pare i vrše finansijske utaje. I ovdje sad postavljaju pitanje odakle meni dokazi, a ne ko je pljačkao državu, rekao je Medojević za skupštinskom govornicom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.