Medojević: Pobijedili smo Krivokapića, Bečića, Vijesti, ambasade, zahtjevi za rekonstrukciju Vlade legitimni

11

Predsjednik Pokreta za promjene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević saopštio je da su lokalni izbori u Nikšiću pokazali da su opravdani i legitimni zahtjevi Demokratskog fronta da Vlada bude rekonstruisana.

“Pobijedili smo predsjednika države, predsjednika Vlade i predsjednika Skupštine, Ambasade, Koncern Vijesti i njihove NVO, ANB, policiju i sve nedirnute struture starog režima“, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, DF, za samo šest mjeseci od parlamentarnih izbora i tri mjeseca poslije “velike prevare prilikom formiranja Vlade“, pokazao da ima svoj politički prostor koji uspješno brani od 2012. godine.

“Imamo svoju ideologiju, program, ideje i ljude. I što je najvažnije da ima svoje vjerne birače!!! Izbori u Nikšiću su pokazali da je Vlada u kojoj 90 odsto vlasti ima URA i vlasnici Vijesti neodrživa i da su zahtjevi DF za rekonstrukcijom Vlade opravdani i legitimni“, tvrdi on.

Medojević je čestitao Marku Kovačeviću funkciju gradonačelnika i šefu izbornog štaba Andriji Mandiću na uspjehu.

Prema preliminarnim rezultatima, DPS-ova koalicija je osvojila 18 mandata, koalicija oko DF-11, Demokrate 10, Davidović i URA po jedan mandat.

11 Comments
 1. TREPCA komentariše

  SAMO TI NASTAVI DA RUSIS SVE , STO SE NE POJAVI U NIKSIC JUNACE …

  26
  10
  1. Kiki komentariše

   Posrase se Medo i Vučić u DF! Da je Marko sam nastupio, imo bi vise nego sa ovim baksuzima!

   6
   3
 2. Ivi komentariše

  Nećete sa njima u vladu, ne daj Bože. Neka mlati do sloma, NEKA MLATI ALI BEZ IJEDNOG VAŠEG GLASA!!!!!!!! Ne u vladu, prečica na svakom koraku, ako do njega i dodje, jer neće biti Skupštine, oni hoće sami.

  3
  2
 3. Helm komentariše

  MONTENEGRO BANANA CIRKUS!

  Izborna noć u Nikšiću i CeMI-jevo računanje procenata na osnovu 15% obrađenih glasova i zvanični prikaz rezultata svih izbornih lista sa ukupnim zbirom procenata od 100,1% 🙃😭🤣😂

  Od mogućih 100 odsto do 100,1 odsto 😂🤣🤣😂

  Pogledajte screen shot odnosno kliknite link i vidite ovu prevaru u izvođenju CeMI 🤣😂🤣😂

  Čudo (ne)viđeno
  https://mobile.twitter.com/fragma_dia2/status/1371190658468306948

  Više je nego očigledno da je u izbornoj noći CeMI muljao sa procentima izbornih lista.

  CeMI se prilikom sabiranja, odizimanja i dodavanja procenata izgleda malo (za)igrao i na kraju preračunao i napravio “sitnu” grešku koja dovoljno govori o njima, regularnosti onoga što rade kao i o njihovim sponzorima ili pokroviteljima.

  I onda se čudite kako DPS ima 40%, 😂 a URA odjednom preskoči izborni prag od 3% i sa 2,8% prvo “skoče” i kažu hop i odmah su na 4,5% 😂

  Cirkus je izgleda rezervisan za banana države kao što je Crna Gora.

  A, narod glasa na izborima i misli da nešto odlučuje, a stvarnu moć odlučivanja imaju oni koji drže monopol i pravo na javno saopštavanje rezultata zbora u izbornoj noć

  4
  1
 4. Dragoslav komentariše

  Tom mogzu začepite gubicu ili idete na 10%..

  18
  3
 5. Rade komentariše

  Oooo medo spijune stari montenegrinski! Ti si glasao za izmisljeni crnogorski jezik, glasao si kad se pokrao referendum, glasao si za sve zakone koji su bili na stetu Srbima i istini u Crnoj Gori. Evo i sad si svojim spijanjem i lajanjem napravio stetu DF-u a evo velis pobijedili ste Krivokapica i Becica a ne DPS. Ako te iz DFa ne poceraju mislim da ce sve manju podrsku imati.

  17
  4
 6. Boka di cataro komentariše

  DF nakon izbora u NK ima 7/8 odbornika u Parlamentu. Ostala tri idu SNP i koalicionim partnerima. Iskreno tu ne vidim nešto spektakularno. DEMOKRATE na pr. imaju 9 odbornika i najača su partija i što bi im prepustili mjesto gradonačelnika.

  7
  4
 7. tako stoje stvari komentariše

  Nakon prespavane noći…iskreno, da sam očekivao više jesam, da sam nezadovoljan nijesam !!!

  Taman su mi se slegli utisci, iskristalisala neka misao, otvorim “borbu” kad ono Medo sa tom formulisanom mišlju 🙂
  Činjenica, da većini učesnika na izbore u Nikšić, tema i meta nije bio DPS no DF, pa i neskriveno onom tranji iz CEMI-ja, koji kao nezavisno broji glasove ( što u uključenju u Milovu lažoviziju nedvosmisleno pokaza) pokazala je pravo stanje stvari i odnos političkih snaga na političkoj sceni Crne Gore.
  Najprije izbori, izborni uslovi, izborni inžinjering ANB-a tamo dje je bio decenijama, ništa se nije promijenilo ( Milo okupio sve svoje pod jedan barjak) “protivnici” razbijeni u više kolona. Klasika kada je CG u pitanju. Ono što je najvažnije, najozbiljniji protivnici iz dojučerašnje koalicije ZBCG razbijeni u tri kolone .
  Epilog, prokazani DF i koalicija oko njega, prokazani od svih od Mila i njegovog DPSa, Komita, ali i od Premijera Krivokapića, Dake, Bečića, JOanikija, dojučerašnjih “saveznika” čvrsto na svojih 26 % podrške. Bečić, Krivokapić ( Predsjenik Skupštine, Predsjednik Vlade) + Joanikije + Daka, sa resursima i prerogativima vlasti u rukama, taman koliko i prokazani i razvlašćeni DF. Malo li je ??? E baš zato nijesam nezadovoljan, iako rekoh, ne krijem, očekivao sam više. Konačno se izmjerismo…i dodjosmo do toga da je biračko tijelo DF-a prilično stabilno, da koincidira sa ukupnim brojem Srba u CG, onih koji se tako javno deklarišu +-3%.
  Mi se izbrojasmo, glasašmo, sad je na DF-u, na političarima, da tu nesumnjivu iskazanu volju naroda, nesumnjivu političku snagu u vidu 1/4 gradjana pretvori u realnu snagu u mogućnost uticaja i uobiličavanja državne politike, politike vlade. Po meni, mom skromnom mišljenju, nije cilj ni smisao da to bude u nekom pukom personalnom riješenju u vidu nekih ministarskih funkcija, već uticaja na suštinsku politiku i rad vlade.

  Što se duže bude čekalo, situacije će po DF biti gora. Maske su pale, Krivi i njegova ekipa, potpomognuti Bečićem me rade na demotaži DPSa već DF-a, tih “stranih plaćenika” kako Krivokuća reče a “nezavisni” direktor britanskog Cemi-ja, to potvrdi.

  8
  2
 8. Dzindzer komentariše

  Ja mislim da vam je bolje da se smirite, jer smo vidjeli da dps jača, a da vi konstantno slabite.
  Ako vam je cilj da dovedete opet dps na vlast samo izvolite i nastavite tako.

  6
  3
  1. tako stoje stvari komentariše

   A dje jača ? Usisao Socijaldemokrate na svoju listu, ukupno tako zajedno, u apsolutnim brojevima imaju manje birača, no ” nezavisni” od istine CEMI tako to tumači. Sprdnja !
   Zašto DPS nije pao, zašto nije razvlašćen, zašto drži čvrsto sve poluge moći u državi, jedini i isključivi krivac je Zdravko Krivokapić.

   9
   2
 9. akvarius komentariše

  TAKO JE MEDO I PORED PRITISAKA SA SVIH STRANA NEMOGU NAM NISTA.

  6
  5
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.