Medojević: Patriote, platite stanove ili ih vratite, dosta je pljačke Crne Gore!

7

Predsjednik Pokreta za promjene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević pozvao je funkcionere da plate stanove, koje su od države dobili, po tržišnim uslovima. Kako je istakao, u suprotnom im sve stanove treba oduzeti jer je dosta pljačke Crne Gore od ovih patriota.

“Sve ove odluke su protivpravne jer su donesene bez jasnih kriterijuma i na štetu imovine države Crne Gore. Da sam ja Premijer odmah bih donio Lex specialis kojim bi poništio sve odluke bivšeg režima kojima se obezbjeđuje privatna korist državnim funkcionerima, a na štetu države Crne Gore. Sve ove odluke o dodjeli stanova ili stambenih kredita, po netržišnim uslovima bih poništio i svakom državnom funkcioneru bih ponudio anekse Ugovora kojima bi morali platiti tržišnu vrijednost stanova”, naglasio je Medojević.

Prema njegovim riječima, ovo je klasična pljačka države od strane državnih funkcionera koji imaju obavezu da svoje funkcije obavljaju u skladu sa Ustavom i zakonom.

Podsjetimo, sudijama i tužiocima Vlada je davala stanove i kredite suprotno Zakonu o održavanju stambenih zgrada, a Nacionalni savjet za borbu protiv korupcije na visokom nivou je prikupio informacije o podjeli oko 25 miliona evra kredita za oko 175 funkcionera i 405 državnih službenika i namještenika.

7 Comments
 1. Željko komentariše

  Tako je,btreba da ih plate po tržišnim uslovima, može i na kredit sa subvencioniranom kamatom, ali da plate. Osim naravno ako DF ne krene opet u neku nacionalno ugroženu priču i oko crkve pa se sve ovo zamagli, ja što oni umiju

  4
  1
  1. tako stoje stvari komentariše

   A ko će da ih natjera da plate po tržišnim uslovima, ako neće DF ?

   Krivokapić ? Ajd ne sprdaj se sam sa sobom, vrana vrani očiju ne vadi, nije ta zalud .

 2. Ksilofon komentariše

  Evo je opet pijana budala koja posle 20 godina ekspertovanja još ne zna da premijer ne donosi zakone nego Skupština 😀

  1
  5
  1. tako stoje stvari komentariše

   Lako je kad je neko pijan, problem je kad je neko trijezan a budala, poput tebe.

   Funkcija Predsjednika vlade je sublimacija volje parlamentarne većine, koji operativno provode u djelo njihove političke ideje i zamisli, samim time, i ministarstva zadužena za odredjene oblasti, sačinjavaju zakonske prijedloge u skladu sa političkom voljom i programima političke opcije iz koje su izabrani, i podnose ih Parlamentu na usvajanje.

   Ali vi Zdravkovi talibani, slabo to znate…znate samo ljude da vrijedjate i etiketirate.

   Dobro je sine Milane, pozdravi tata Zdravka.

   1. Ksilofon komentariše

    “Da sam ja Premijer odmah bih donio Lex specialis” – eto šta je ofucana pijandura rekla, pa ti probaj to da izvrneš u nekakvu normalnu priču. Nije rekao predlog nego je rekao “donio bih”.

    Ne zna gdje je šupalj.

 3. ajica komentariše

  medo podnesite inicijativu u skupstinu i daj predlog da stanove placaju isto ka oni bracni parovi i drugi 1000 plus pa da vidimo kako ce im biti povoljno jer je ono jedna velika pljacka. to je banda medo koju treba iskorijeniti , ni pepela od njih ostaviti . oni nijesu znali za realnost oni su zivjeli u nekom virtuelnom svijetu . dobro je branko radulovic to je trebalo odmah zavrsiti blic krig sve pohapsiti od glave do repa , a ne se mrcvariti i igadjati im i pogadjati se snjima .

 4. Jovana komentariše

  Istina! Bravo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.