Medojević: Ova Vlada je sa srpstvom raščistila

8

Predsjednik Pokreta za promjene, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Nebojša Medojević poručio je da je sada  jasno da je bio u pravu kad je rekao da ova Vlada nema nikakve veze sa srpstvom.

Kako on ističe sada svima u glavi odzvanjaju njegove riječi pri izboru Vlade gdje je rekao da  će u Vladi biti Srba ali da smo sa srpstvom raščistili.

“Šta sada kažu botovi sendvičari iz Pljevalja”, zaključio je Medojević , osvrnuvši se na situaciju u kojoj je direktorica Osnovne škole u tom gradu dobila otkaz zbog toga što je Srpkinja i jer ima fotografiju sa kokardom na glavi.

8 Comments
 1. Sibirski komentariše

  #Medojesveupravu

  #DFjesveupravu

  28
 2. alf komentariše

  Ja vise ne krivim nikoga nego Andriju Mandica jer i dalje daje podrsku nevidjenom monstrumu Zdravku Krivokapiću i direktni je krivac svojim popustanjem za debakl nakon izbora Df-a!Da se posjetimo svojim nečinjenjem je i2015.g. dao DPS -u vrijeme da se srede i onda uz pomoć Raška Konjevića da izvadi na ulicu batinase i razbije narod.Neka slobodno nastavi i dalje ali ako je nekom stalo nek zna da samo slabi DF. U Nikšiću nema dogovora jerr se niko sa Demokratama nije nikad uspio dogovoriti ako iz tog “mali napoleon “nije izvukao koristi. Ili novi izbori ili sposobniji lideriDF-a ovako dalje ne ide.

  10
  52
  1. Milovan komentariše

   Kako brate da Andrija sruši Krivokapića kad velik dio naroda vjeruje da ovu vladu i njenu politiku podržava crkva i vladika Joanikije? Onda bi išli na izbore i dosta naših ljudi slijepih kod očiju bi glasali Bečića a ne srpske partije, i kako bi to onda završilo? Narod vjeruje da vladu podržava crkva a protiv DF-a se u isto vrijeme vodi podmukla propaganda, i dok je tako izbori se ne bi dobro završili po srpske interese.

   65
 3. Vrabac komentariše

  Krivokapiću, Bečiću i svi njima slični, sve vam prokleto bilo, izdajničke usrane i proklete!!!!! Ogradi se od njih vladiko Joanikije, ili si isti ka i oni!!!

  16
 4. MIKI komentariše

  Sta god pricali za Medojevica, moramo priznati, da je covjek apsolutno u pravu.

  23
 5. Pljevlja komentariše

  To jeste, a i neki politicari se zadovoljili masno Srpstvom, iako si uglavnom sve u pravu, narod, a ogroman broj je, nije i nece, I iz dana u dan inat je sve jaci i veci. Ne moze se srce iscupat bar onim 133.000, a mnogo nas je mnogo vise. Tako da, zagovarajmo Njegosevo djelo i zavjet bratstva onih koji se nebitno kako izjasnjavaju, dal Srbi il Crnogorci. Korijen i gen znamo. To i ti ne porices. Stanje je sr… vlada prevara, narod izdan od skoro svih politicara, al Srpstvo niko ugasiti nece,koja god vlada bila, ogromna vecina Pravoslavnog naroda pise Srpskim, a naredni popis ce pokazati sve. Tu nije politika i ova protektorat vlada bitna. Narod ce se ipak pitat. Pa kako bude bude. Za sve si manje vise u pravu al ti kao nas brat Njegosev Crnogorac, znas da je ovo ovako. Pokazale su to Litije, gdje je narod izvorni, a ako bude trebalo opet ce pokazat. Jedno je sigurno, ovo je zadnji put da je narod Srpski prevaren, i preko njegovih ledja neznani s konca i konopca skupljeni a i neki znani su ga predali. Sto se tice vlade od pocetka si pa i za ovo u pravu. Al znas i ti i svi mi da zadnja nece bit ni prve ni druge familije ni politicara, vec naroda. Bilo to za godinu, dvije, jasno pise po popisu dps, 30% Srbi, skinuto bar 5,6% jezik maternji Srpski 64% sto znaci da Crnogorskim zbore manjine i 10% Pravoslavnog bica. To je neupitno, a oce li bit profit Srpstvo pojedinih politicara, il grebatora to na srce naroda pri izjasnjavanju ne utice.

  51
 6. Mina komentariše

  Ti si veliki srbin,kako da ne,niko ti ne vjeruje.

 7. E viva komentariše

  Srbici na aparatima 😂😂😂..opet su se vratili u drugu ligu…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.