Medojević: Luka Bar ključna Luka za šverc cigareta i kokaina (VIDEO)

25

Piše: Nebojša Medojević

Decenijama se šverc cigareta i kokaina odvija preko Luke Bar. Takozvani “državni program” postao je sasvim normalni “biznis” od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke Bar, vlasnici “fantomskih firmi” , decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke.

 

Evo snimak iz maja 2020, na kome se jasno vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje “neku robu” dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve “to” nadgleda brod granične policije. Da neki “džak” ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobaviješteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vrijedan.

 

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bijela dana pretovaraju “nešto” na otvorenom moru.

 

Ovo je ŠVERCENEGRO!

25 Comments
 1. Ivi komentariše

  Tako je Medo! Naprijed! I podršku imaš budi siguran.

  58
  7
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   Trebalo bi da se lažni vjernik Krivokuća i “časni” Dritko optuže za sabotažu i opstrukciju PRAVDE i onemogućavanje da se primjenjuju ZAKONI države Crne Gore!!! Ako postoji toliko očiglednih dokaza da; policija, tužioci, sudije, političari… učestvuju u kriminalu i plačkanju zemlje… ta dva kretena treba privesti pravdi tako što treba organoizovati narod da izađe na ulice i sve ih rašćera govnavom motkom , mamu im je*em!!! Pored toliko spaljene dokumentacije koju svaki dan spaljuju uz pomoć lažnog vjernika Krivokuće i “časnog” Dritka ( jer se prave ludi; ćute i ne rade ništa) postoji toliko toga koje mnoge može strpati iza rešetaka na višegodišnju robiju!!! Šta je ovo više i do kad dase trpe ta dva BELMEZA (premijer i zamjenik) koji misle da su Bogom dani da se SPRDAJU sa ljudima !!! Onaj kreten od Dritka svakodnevno na twiteru objavljuje kao ; uhapšen ovaj, uhapšen onaj… i naglašava kao kako se bore protiv kriminala i hvataju neke mrčenike koji su na dnu ljestvice po “zaslugama” a uz to svakog tog navodno uhapšenog , puste posle 24h!!! Taj Dritko “časni” misli da je “suva”inteligencja pa se sprda svakodnevno sa narodom a čim uđe u prostorije svoje kancelarije -ja mislim plače od smijeha misleći da mu neko vjeruje i kako je on “pametan”! TREBA SVE SRUŠIT I NOVI IZBORI DA SE RASPIŠU JER OVO VIŠE NE MOŽE OVAKO!!! DOSTA VIŠE SPRDANjA SA NARODOM !!! PA AKO JE CIJENA I DA SE DPS VRATI SA NOVIM IZBORIMA NEK SE VRATI jer ovo prelazi granice normalnog!!! Bolje da nas i zatvaraju i hapse nego ovakva poniženja da se trpe jer su umislili da je NAROD STOKA !!! MADA NAROD I JEST STOKA KAD SVE OVO TRPI da se sprdaju dva klovna sa SVIM ONIM LjUDIMA koji su izlazili na LITIJE, a znamo koliko je naroda bilo!!! Dva dripca osilila i spašavaju DPS; lupeže, ubice, kradljivce, prevarante… ČUVAJU!!! A naravno ta sva “gospoda” su za lažnog vjernika Krivokuću “UVAŽENI”!!!

   32
   4
   1. Ksilofon komentariše

    Foteljeee… dajte nam foteljeee… 🙂

    Medo bi sve to boljeee…

    6
    27
    1. Ivi komentariše

     Medo je od Soroša nudjen da sedne u fotelju, a ne da moli Driticu. Znaš, ti finansijer su bivši ŠVERCERI cigareta, ova europska struja. Svi su ti izrasli sa aerodroma i tovareći preko Albanije koješta. U svoje doba.

     20
     5
     1. Ratka komentariše

      Medojevic ima znanje hrabrost i informacije, da je zalud Vlade da da gu angazuje da prikuplja informacije. On bi trebao da unovci svaki podatak koji je validan i da neko tuzilastvo radi svoj posao. Naravno ne ovo postojece koje je utonulo u politicki glib i ne moze izaci lako iz njega. Tada bi se i Drzavna Kasa svakodnevno punila i to bi bio unosniji bussines nego turizam. Pozdrav Medojevicu i svim liderima DF. Jos tri mjeseca da se vidi sto ce izdesavati.

    2. Ivi komentariše

     A što da ne uzme kad su im tate krale gliser od vojske, švercerima, pa ostajali bez posla.

     10
     2
    3. Pushi ga,Mirna! komentariše

     Driže Ksllofone,imaš partijski zadatak.
     E shipu racq, komunac.

     17
     1
     1. Ksilofon komentariše

      Lijepo sto DF toliko postuje ljude sa posebnim potrebama da sa Medom izlazi na izbore u Niksicu.

      2
      10
   2. LipaLipa komentariše

    … ne ce svijet propanuti zbog sverca cigara, … ma bilo kog, sverca. koji je samo posledica, … posledica, nacina funkcionisanja ovog svijeta, bolesnog, … sverc, zapad boli samo zog gupitka, akciza, carina, njihovih, … nisu oni protiv profita, duvanske industrije, … svi oni (vlasnici, profiteri), manje ili vise svercuju, … podkradaju budzeta, novaca narodni,og … na pogresna vrata, medo. kao i uvijek, kuca, … aj’ zdravo, …

    1. Pushi ga,Mirna! komentariše

     Aj zdravo,
     Ali prvo zapali jedan,s noga.
     E shipu racq Lijepa Lipo !

     1. LipaLipa komentariše

      … ma bre mars smrdo perverzna ! … aj zdravo, …

  2. Kiki komentariše

   Niksicani imajte ne umu da je Medojevic clan Dfa kad budete zaokruzivali favorita. Samo toliko…

   6
   15
   1. Ivi komentariše

    Kikiriki, MEDO nije nikada tovarimo frižider i šporete preko Albanije. Ovi fucmuti treba da znaju, Europski, da je putera dosta na glavi i previše.

    11
    4
    1. Kiki komentariše

     Zasto ovoliko minusa, zasto ovo Medovi botovi ne mogu da shvate kao afirmativan komentar? Cudno!?
     P.S. Ivi napusis mi se kurca! Izvini…

    2. Niki komentariše

     Medo sta ovo izjavi Boban Buturovic.Mora da nije istina.Sve se saznaje

 2. Kontra revolicija komentariše

  Kao da to zapad i ambasade neznaju !.
  Znaju i odobravaju !.
  Nekako moraju da se financiraju prozapadne struje u Crnoj Gori i na celom Balkanu !.

  32
  1. LipaLipa komentariše

   … Contra, … bravo, dobro dosao u realni “svijet”. … naravno da CG, kao drzava treba da se bavi “svercom”, … da uzme svoj dio kolaca, naknada stete, … medjutim, to treba da bude u interesu budzeta, strogo,… treba iskoristiti nas resurs, pridodni polozaj, … mi smo kao “nosac aviona” usidren u sred evrope, … a medo neka neko drugom prodaje “finocu”, … licemer bezobrazni, on ministar!, … aj zdravo, ..

   1
   3
 3. Bosko komentariše

  Bravo Nebojsa.
  Za sve sto govorite ste u pravu.
  U sta su nam zemlju pretvorili…tragedija.
  Cutanjem posle ovog snimka potvrdjujemo da smo poltroni za primer. Niko kao mi!
  Uzas.

  32
  4
 4. Helm komentariše

  Medojesveupravu

  Vučić je namjestio lažni državni udar u Crnoj Gori.

  Nije to nikakvo iznenađenje. Imaju istog političkog oca Jovicu Stanišića, istog donatora Stanka Subotića i istog savjetnika Bebu Popovića.

  Izvinite Andrija i Milane, ali pos'a je pos'a. Srpstvo je važno, ali droga mora da ide.

  Nebojša Medojević twitter 10. maj 2019.

  15
  7
  1. Ivi komentariše

   Medojević nikada nije bio u švercu. Jovica nikada nije bio Vučićev finansijer, a državni udar su podmetnuli ovi što su dobili i dobijaju nogu iz policije i DBa. VIDJEĆEŠ do koga će ti stići ovo odmotava je, da se ne iznenadiš

   14
   9
   1. Helm komentariše

    Ivi

    Medojesveupravu
    Nebojša Medojević twitter 10. maj 2019.
    https://mobile.twitter.com/ekoloskadrzava/status/1355576763053604869/photo/1

    4
    4
    1. LipaLipa komentariše

     … Helm, … naravno da je “udar” bila Milo/vucko rezija, … odgovaralo frontu, su cim oni “vlast”, bolan ne bio, … njih ni trideset nepismenih, vlast, … obaska navikli sve po naredjenju, … povezano i sa uclanjenjem u nato, … prokockali podrsku, naivnog, naroda, … kolko vidim, narod, nije vise bas toliko, neobavijesten, … neka nam je sa srecom svijet, znanje, … aj zdravo, ….

     1
     1
 5. Ivi komentariše

  I nije nikada krao brašno i preprodavao. Niti je sipao u kafu onaj gustin i bavio se prodajom kafe. I izrasle velike mudonje. Šta ćeš.

  91
  1
  1. Ksilofon komentariše

   Ne kunem ti se. Za to treba mozga imat.

 6. Momir komentariše

  A naravno svi dpsovi tajkuni koji danas vedre i oblace po CG su se na taj nacin obogatili.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.