Medojević: Koalicija sa “zdravim jezgrom DPS-a” je krajnji cilj vlasnika Vijesti

7

Ova Vlada je dio projekta druge familije o koaliciji sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a. Duško je davno obećao da će se izdvojiti iz DPS-a, ali mu nešto ne ide dobro.  Zato Vlada nije učinila ništa da razvlasti DPS, nije očistila birački spisak, a policija je snažno podržavala DPS kampanju kriminalne kupovine glasova u Nikšiću, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Mislim da će Demokrate i URA braniti status quo i čekati Duška i Milicu da formiraju svoju stranku. Onda bi to bila prilika za projektovanu koaliciju “Da je vječan DPS”.  To bi bila koalicija političkih struktura koje podržavaju tekovine bolesnog komunističko-lopovskog sistema Đukanovića. Koalicija protiv reformi i demontaže sistema.  Koalicija koja podržava ciljeve globalnih bankstera, neokolonijalizam i vladavinu krupnog kapitala. Koalicija protiv istinske suverenosti i nezavisnosti države Crne Gore, njene tradicije, identiteta i vitalnih interesa naroda”, naveo je Medojević.

Kako je istakao, vlasnici Vijesti znaju da bi svaka koalicija sa DPS-om na čijem je čelu Đukanović, bila politićka smrt za Demokrate, URU i Pokret Krivokapića.

“Ali koalicija sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a predvođenim Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić bi bila optimalna. To je krajni cilj Sorošoida oko Vijesti. Imaju samo problem, što svi njihovi politički projekti završe neslavno, propašću onih koji im povjeruju i upadnu u mrežu”, naglašava on.

7 Comments
 1. Ivi komentariše

  I zato bocinu treba razvali ti, i ove der pe iz Rim. Oni nemaju toliko, to je ukradeno. Davite ga, Davite polako….

  11
  1
 2. Boro komentariše

  Evo ga, raspiso se poslije izbora. Jedini “neprisluskivani”! Cuti pudlice Milova, vazda su te drzali u saci, sklon si lupestini i komunikaciji s tajkunima kao sto su Lazarevic i Hamovic.

  19
  28
 3. Žile komentariše

  Medo aj ne seri više. Ti sa tvojim bljuvotinama uništavaš front.

  18
  12
 4. NIKO99 komentariše

  Medojeviću u pravu si, Vijesti se finansiraju iz fondova NATO. U vlasništvu su kompanija kojima rukovode visoki oficiri Pentagona. Mnogobrojni su mediji u regionu koji se finansiraju iz istih izvora a za isti račun. To je dio strateških nastojanja u kojima SAD koristi Islam kao oružje protiv slobodnog svijeta a da bi sebi ostvarili glaobanu dominaciju. Vijesti nesvjesno, kroz ubjeđenja o demokratiji i građanskoj borbi, ulasku u Evrospku Uniju, omogućuju prave namjere SAD-a a to je stvaranje Velike Albanije, spajanje sa Islamskom Bosnom i Novom Turskom. Cilj je geostrateški, oslabiti svoje oponente u svijetu, Evropsku Uniju, Rusiju i Kinu. Najgore je što ovi naši idioti svojim slijepilom idu na ruku takvim planovima koji za nas znače samoubistvo i smrt. Oslobodite se Zdravka Krivokapića hitno.

  15
  6
 5. Autarijat komentariše

  Jok sa Vojvodom ce i ludim pjanim tobom

  11
  9
 6. Ivi komentariše

  Neće ti Duško nikad izaći, jer bi ga razvali li, a Milice i njenog lupežavog muža je bilo dosta. Neće niko uteći Milu da glavom ne plati. Nikad se nije desilo. Može Krivi da ga zagrli, ali se on neće dati. Pljačkali su ga strane službice mnogo. Banana…..

  12
 7. Ivi komentariše

  Ne pravi probleme, i pusti da se pojede bananica… Sa nekim ljudima nema dogovora, kapiraš….I za tebe jednu bananicu. Prepadaj ženu kući!

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.