Mašković o imenovanju Dajkovića na mandat od pet godina: Ugroženi Srbin zaslužio zbog bezrezervne podrške gradonačelnici u očuvanju njene fotelje

0

Odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković prokomentarisao je imenovanje lidera Slobodne Crne Gore Vladislava Dajkovića za rukovodioca Službe za građane na mandat od pet godina.

Pun mandat od pet godina za, kako sebe naziva, ugroženog Srbina Vladislava Dajkovića! To je zaslužio zbog bezrezervne podrške gradonačelnici u očuvanju njene fotelje, ali i impozantnih rezultata, koji se ogledaju u zapošljavanju polovine njegove “partije” u Službi za građane za vrijeme v.d. mandata. Tako, među zaposlenima u toj službi možete vidjeti i odbornika Bobana Radevića, koji je i sam glasao za povećanje stavke u budžetu Glavnog grada koja se odnosi na plate, kako bi ga Dajković mogao staviti na platni spisak – naveo je Mašković na društvenoj mreži Iks (X).

„Ugroženi Vladislav“, kako ironično kaže Mašković, nikad nigdje nije radio, što je i sam izjavljivao, zbog diskriminacije na osnovu nacionalne pripadnosti.

– Sada, kada radi, stvari su se sredile – kupio je BMW X5 i po koju nekretninu. Nadamo se da će ugroženi Vladislav u narednih pet godina jednako brinuti o građanima Podgorice kao o svom džepu. Ovo je sve što trebate da znate o gradskoj upravi na čijem je čelu Olivera Injac, koaliciji kojoj je meritokratija drugo ime – poručio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.