Maske su pale: Abazović dogovorio sve sa Duškom Markovićem!

8

Predstavnici Građanskog pokreta URA saopštili su da su spremni da predlože i pojedina kadrovska rješenja koja se tiču crnogorskih institucija i da će se o rezultatima inicijative “Savez za Evropu” odrediti nakon predloga koji stignu iz Vlade Crne Gore, saopšteno je danas iz Vlade.

Kako je saopšteno iz Vlade, predsjednik Vlade Duško Marković i predstavnici Građanskog pokreta URA na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem saglasili su se da je u cilju daljeg napretka Crne Gore presudna saradnja svih građanski orijentisanih političkih snaga na savladavanju izazova sa kojima se Crna Gora suočava.

“Sagovornici su se, tokom razgovora vođenog u okviru premijerove inicijative Savez za Evropu, saglasili i u tome da je naša zemlja uspješno izašla iz borbe protiv koronavirusa”, ističe se u saopštenju Vlade.

8 Comments
 1. PgCG komentariše

  Abazović = Pajović
  URA = Pozitivna

  Dritane prava si ljiga i nista roba! Budva je primjer da je URA udbaska partija dps-a! Korupcija na viskom nivou!

  33
  5
  1. Anonimus komentariše

   PGCG ne jedi govna. URA ce zadnja izdati opoziciju.

   4
   21
 2. Munja komentariše

  Bravo Dritane.. Treba razgovatati i ako nešto ne valja mijenjati, tako rade odgovoeni političai. Najlakše je sve napadati, a ništa ne raditi

  6
  24
  1. Q komentariše

   Bravo Munjo,stanes pred zid i pocnes razgovarati sa njim.Imas 90 % sanse da se dogovoris sa zidom prije nego sa vladom Cg.

   9
   1
 3. stevokokot komentariše

  razgovor i samo razgovor i nikako pljuvanje po drzavi jer to je odraz koliko vam je bitna drzava

  4
  20
 4. Roro komentariše

  Polako,ne zalijećite se.Dritan je neko ko nikada nije niti će izdati poštenog građanina CG.

  5
  12
  1. Цг komentariše

   Dritan je javno rekao da se slaze sa milom da osnuju crkvu crnogoraca! Nek se dritan bavi osnivanjem dzamije nacionalnih crnogoraca! Nek se mane Dritan crkve i pravoslavlja! Moj savjet svim pravoslavcima da ne daju glas Dritanu! Takodje clanovi URE islamske vjeroispovijesti javno pljuju srbe na raznim portalima!

   11
   4
 5. Q komentariše

  URA je samo jedna u nizu podvala za odvlacenje glasova.

  5
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.