Marković: Građani osjećaju benefite članstva u NATO

Marković: Građani osjećaju benefite članstva u NATO

Predsjednik Vlade Duško Marković saopštio je, čestitajući građanima treću godišnjicu članstva naše zemlje u NATO-u, da je savezništvo Crne Gore sa 29 zemalja osiguralo bezbjednost naše države.

„Pored sigurnosti, naši građani već osjećaju benefite stranih investicija i rasta u turizmu i ekonomiji. Crna Gora je s druge strane pokazala da je odgovorna saveznica koja cijeni benefite Alijanse, doprinosi zajedničkim ciljevima i s pravom nosi epitet pouzdane članice. Stoga u četvrtu godinu članstva ulazimo kao država na koju se računa u očuvanju mira i demokratije, kao temeljnih vrijednosti današnjice“, saopštio je Marković.

Related posts

5 Comments

 1. Gačanin

  O kakvim benefitima,govorite gospodine Markoviću?Da to nijesu benefiti,što u državi,čiji ste predsjednik Vlade ima više raznih droga,što se više Crnogoraca bavi biznisom,vezanim za nabavku i distribuciju droga,širom zemljine kiugle?Da li je benefit i nenormalno visoka korupcija,posebno u organima državne uprave?Da li je benefit visoke plate 10% stanovništva Crne Gore,koje je naklonjeno vladajućem DPS režimu?Da li je benefit,to što je “prvi” čovjek države EL ČAPO ovog dijela Evrope??I tako dalje i tome slično,mogli bi nabrajati sve vaše benefite do unedogled!!!

  Reply
 2. Kafanski filozof

  Benefiti clanstva NATOa ???.
  Sapuni i peskiri !?.
  Ha,ha,ha !.
  Koja idiotska izjava !.
  Sram te bilo, kako mozes svojom izjavom samo da pomislis da je narod Crne Gore toliko glup da uopste vise veruje vasoj propagandi !. Valjda narod na svojoj kozi oseti te benefite !.
  Peri nekom drugom mozak!.
  Eno ti Traktorist, cipur, Munja i ostale fukare!..
  Treba vas sve u Spuz potrpati Markovicu, bas zbog ovakvih lazi , kriminalci bezobrazni !.

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *