Marković: Dajte glas onima za koje mislite da će vas najbolje voditi u naredne četiri godine

6

Poruka opozicije da su oni već dobili izbore, i prije nego što je počelo glasanje i da oni ovih dana brane izborni rezultat, zapravo samo vapaj kukavice i gubitnika, poručio je nosilac liste Demokratske partije socijalista “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” Duško Marković.

“Zbog toga poštovani prijatelji hrabro na izbore, slobodno na izbore dajte glas onima za koje mislite da će vas najbolje voditi u naredne četiri godine. Dajte glas za Crnu Goru i njenu slobodu i njeno pravo da samostalno i slobodno odlučuje o svojoj sudbini, da sami kreiramo kakvu ćemo budućnost ostaviti narednim generacijama”, kazao je Marković, koji je u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne izbore Opštinu Pljevlja.

Marković je, kako je saopšteno iz DPS-a, komentarišući novi Zakon o PIO naveo da je riječ o aktu koji garantuje stabilnost i sigurnost davanja i “novi kvalitetni model usklađivanja penzija i naravno, veće penzije u budućnosti”.

,,Samo po novom modelu penzije će biti veće u prosjeku 11 odsto nego što su bile do sada.”

Marković je, dodaju iz DPS-a, istakao da je za tri i po godine Vlada uložila 20 miliona eura za podršku penzionerima, za zimnice, socijalne programe, za podršku domovima penzionera, ljetovanja i izgradnju objekata za smještaj.

,,Istovremeno smo za ove tri i po godine u Crnoj Gori izgradili 510 stanova za penzionere. Ja vam obećavam da ćemo u najkraćem roku nastaviti gradnju stambene zgrade u Pljevljima koja je započeta i da ćemo je u kratkom roku završiti i da će ona biti data na korišćenje penzionerima.”

Marković je poručio da je na narednim izborima izbor jednostavan, i da se na njima glasa za nezavisnu, slobodnu i prosperitetnu Crnu Goru.

,,Zaokružite broj 8 30. avgusta i poslije toga slavimo našu veličanstvenu pobjedu! Ne zbog nas nego zbog naše jedine zemlje Crne Gore”, zaključio je on.

6 Comments
 1. Soko komentariše

  Ja sam 2006 godine glasao za slobodnu, nezavisnu i prosperitetnu CG i time stavio tacku na ovo pitanje.
  U njoj su na zalost prosperilali samo kriminilci. U medjuvremenu ostao sam bez posla iako Markovicu imam duplo vise skole od tebe i tvojih poltrona. jer nisam htio da kradem, lazem i ponizavam soje zaposlene. Sada glasam za promjene, za ocuvanje kanonske SPC, da se zaustave korupcija i kriminal, vrati opljackano i da moja skolovana djeca ne idu po bijelom svijetu. Sramota je Markovicu da polovinu svojih gradjana etiketirate kao neprijatelje a ne politicke protivnike.

  10
 2. Traktorist komentariše

  Opoziciji quac da prostis

 3. Traktorist komentariše

  Dobro se sjećam kad smo primili dođoše, mi ih zalili a oni đedovinu i svetinje prodali gospodi albancima, učili smo ih upotrebu wc, jedan pio vodu iz školjke, mikrovalnu su smatrali da je tv, zderali su grah i pustali vjetrove kao da omanje june riče, kultivisali ih a oni bi sad NEZAVISNU DRZAVU CG u srbiju, e nece moci dođoši

  1. Soko komentariše

   Ti primio dodjose, kad su dosli dodjisi zatekli su te da ti spavas na tavanu a u donji boj krava krmaca, magarac i kokoska. Majka te kupala da 30 g i to samo za slavu. Gajio si vaske ka domacu zivorinju.

  2. Crnogorac ,kraisnik , srbijanac SRBIN komentariše

   jebala te mikrpovalna to ti je iz tvoje NDH vidi se da sjedis negdje u hrvaskoj i samo postavljas ove retardirane komentare

 4. Bože pomozi nama grešnicima komentariše

  Naravno da hoćemo. Uz Božju pomoć, nadam se zasluženo, desiće se promene koje željno iščekuju svi. Neki nisu ni svesni da je to neophodno. Da nam se mozak odmori, da počnemo da mislimo o sebi, svojim porodicama, kako da preživimo naredni teški period.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.